reklama
dziewczyny macie jakąś wiedzę o hsg? bo gin mi mówił żeby nie współżyć przed. badanie mam mieć w środę a wczoraj się zapomnieliśmy. wprawdzie bez finału bo sobie przypomniałam ze nie wolno ale jednak coś było. i teraz zastanawiam się czy mogę mieć badanie :/
witam:-)Oooo to witam kolezanke z bliska
może być problem będe musiała mu dużo tłumaczyć ale pewnie i tak niewiele z tego zrozumie,może mu do tego czasu przejdzie obyciekawe co bedzie jak bedzie juz bardziej kumaty i zobaczy, ze dziewczynki to jedza a on nie bedzie mogl tego dostac
może być problem będe musiała mu dużo tłumaczyć ale pewnie i tak niewiele z tego zrozumie,może mu do tego czasu przejdzie oby
juz mi go szkoda, bo takie dziecko potem cierpi, bo wiadomo, ze by se chcial to czy owo zjesc
a no właśnie więc czeka mnie trudne zadanie ale zrobie to tak żeby moje dziecko nie czuło się gorsze ani pokrzywdzonejuz mi go szkoda, bo takie dziecko potem cierpi, bo wiadomo, ze by se chcial to czy owo zjesc
a jak tam Twoja bratowa?
a no właśnie więc czeka mnie trudne zadanie ale zrobie to tak żeby moje dziecko nie czuło się gorsze ani pokrzywdzone
a jak tam Twoja bratowa?
Agata byla dzis porobic badania w lab, wiesz na rozyczke, tsh i inne potrzebne w ciazy, wybija juz brzuszek, ja kocham ta mala fasolke nad zycie i glaszcze brzuszek i gadam do niego ehhhh moje malenstwo cudne nie wymiotuje juz, moze jesc, spanie jej mija,lepiej sie czuje
a mlody kiedy teraz u lekarza bedzie miec kontrole? biedny
reklama
o to fajnie że już lepiej się czuję i że Ty jesteś jej bliska i masz normalne podejście a nie jak ta szwagierka,ona to pewnie się złości i nadal ma takie podejście jak miałaAgata byla dzis porobic badania w lab, wiesz na rozyczke, tsh i inne potrzebne w ciazy, wybija juz brzuszek, ja kocham ta mala fasolke nad zycie i glaszcze brzuszek i gadam do niego ehhhh moje malenstwo cudne nie wymiotuje juz, moze jesc, spanie jej mija,lepiej sie czuje
a mlody kiedy teraz u lekarza bedzie miec kontrole? biedny
z synkiem idę we wtorek do lekarza