w tamtych nie mogłam jeść mięsa,co do wymiotów to ani razu mi sie nie zdarzyło no ale teraz wiem że nie każda ciąża jest taka sama chociaż poprzednie były bardzo podobne.Zobaczymy co mnie jeszcze zaskoczy
tym razem na jaka plec liczysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w tamtych nie mogłam jeść mięsa,co do wymiotów to ani razu mi sie nie zdarzyło no ale teraz wiem że nie każda ciąża jest taka sama chociaż poprzednie były bardzo podobne.Zobaczymy co mnie jeszcze zaskoczy
tym razem na jaka plec liczysz?
na chłopca:-)
a Kasik odzywała się coś?
mam nadzieje że nie pisze bo dzieli sie radością i szczęściem z rodziną i chwilowo nie ma czasudwa na dwa? nic Kasik nie pisala
mam nadzieje że nie pisze bo dzieli sie radością i szczęściem z rodziną i chwilowo nie ma czasu
no pół na pół mam szans na chłopca zobaczymy przeczuć narazie zadnych nie mam może Ty mi wywróżysz jak ostatnio i się sprawdziło:-)
na to liczę;-)mam nadzieje, ze Ci dobrze wywroze :-)
na to liczę;-)
ja też tak chciałam i udało się:-)A Twój T córkę czy syna by chciał?ja bardzo bym chciala pierwsza dziewczynke miec
ja też tak chciałam i udało się:-)A Twój T córkę czy syna by chciał?
Lilo jak tam Twoje córeczki?
mój chciał córkę w pierwszej ciąży jak byłam teraz jest mu wszystko jednomoj chce syna :-)