bo ona tylko ,,kocha''dzieci jak jest wszystko oki a jak juz jakiś problem to juz jej nie maona jak widzi male dziecko to jak psychiczna sie zachowuje, klaszcze, glupie miny strzela, kwiczy piszczy no jak nawiedzona a jak dziecko zacznie plakac lub trzeba je przewinac to doslownie ucieka
reklama
ja mogę:-)
masakra dziecko to nie zabawka co za kobieta....
juz koncze myc a co do szwagierki to taki typ czlowieka ehh
bo ona tylko ,,kocha''dzieci jak jest wszystko oki a jak juz jakiś problem to juz jej nie ma
i to jest prawda, wiem jak mi kiedys tesciowa opowiadla co bylo jak sie mloda urodzla, jakie akcje odchodzily, jak plakala lub trzeba bylo je przewinac to babcia musiala isc, Edzia nawet w nocy do malej nie wstawala
to sprawnie Ci poszło z tymi garami:-)juz koncze myc a co do szwagierki to taki typ czlowieka ehh
a co do szwagierki to szkoda słów
co tam dziś na obiad miałas?
o to dobry obiadek,ja muszę popróbować co mogę a czego nie mam nadzieję że szybko znajdę coś co zjem mnie później nie zemdli.Wczoraj to nawet wymiotami się skończyło dziś na szczęśzcie mniej drastycznie,teraz mam chęć na łososiamielone mialam, duszona cebulke, ogorka slodko-kwasnego i puree :-) a szwagierka to sie nawet nie nadaje by pilnowac dziecka a gdzie tu by drugie miec i wychowac
o to dobry obiadek,ja muszę popróbować co mogę a czego nie mam nadzieję że szybko znajdę coś co zjem mnie później nie zemdli.Wczoraj to nawet wymiotami się skończyło dziś na szczęśzcie mniej drastycznie,teraz mam chęć na łososia
obys nie przechodzila ciazy jak moja bratowa, ona umiera doslownie,ciagle rzyga i jesc nie moze, kupila se taki zel w aptece na refluks zoladkowy w ciazy i wczoraj udalo sie jej troche zjesc
oby nie dobrze że coś znalazła co przyniosło jej chociaż trochę ulgi.Zobaczymy czy u mnie sie te dolegliwości rozwina czy pozostana na tym samym poziomie.obys nie przechodzila ciazy jak moja bratowa, ona umiera doslownie,ciagle rzyga i jesc nie moze, kupila se taki zel w aptece na refluks zoladkowy w ciazy i wczoraj udalo sie jej troche zjesc
oby nie dobrze że coś znalazła co przyniosło jej chociaż trochę ulgi.Zobaczymy czy u mnie sie te dolegliwości rozwina czy pozostana na tym samym poziomie.
a w tamtych ciazach jak mialas?
reklama
w tamtych nie mogłam jeść mięsa,co do wymiotów to ani razu mi sie nie zdarzyło no ale teraz wiem że nie każda ciąża jest taka sama chociaż poprzednie były bardzo podobne.Zobaczymy co mnie jeszcze zaskoczya w tamtych ciazach jak mialas?