reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
mielone mialam, duszona cebulke, ogorka slodko-kwasnego i puree :-) a szwagierka to sie nawet nie nadaje by pilnowac dziecka a gdzie tu by drugie miec i wychowac

mielone mialam, duszona cebulke, ogorka slodko-kwasnego i puree :-) a szwagierka to sie nawet nie nadaje by pilnowac dziecka a gdzie tu by drugie miec i wychowac
o to dobry obiadek,ja muszę popróbować co mogę a czego nie mam nadzieję że szybko znajdę coś co zjem mnie później nie zemdli.Wczoraj to nawet wymiotami się skończyło dziś na szczęśzcie mniej drastycznie,teraz mam chęć na łososia

o to dobry obiadek,ja muszę popróbować co mogę a czego nie mam nadzieję że szybko znajdę coś co zjem mnie później nie zemdli.Wczoraj to nawet wymiotami się skończyło dziś na szczęśzcie mniej drastycznie,teraz mam chęć na łososia

obys nie przechodzila ciazy jak moja bratowa, ona umiera doslownie,ciagle rzyga i jesc nie moze, kupila se taki zel w aptece na refluks zoladkowy w ciazy i wczoraj udalo sie jej troche zjesc

obys nie przechodzila ciazy jak moja bratowa, ona umiera doslownie,ciagle rzyga i jesc nie moze, kupila se taki zel w aptece na refluks zoladkowy w ciazy i wczoraj udalo sie jej troche zjesc
oby nie:no: dobrze że coś znalazła co przyniosło jej chociaż trochę ulgi.Zobaczymy czy u mnie sie te dolegliwości rozwina czy pozostana na tym samym poziomie.

reklama
Do góry