reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux dziwne, pod warunkiem, że mają warunki, ale może dlatego z nią jest, bo ona ma dziecko i wyszedł z założenia, że nie będzie już chciała?

A moja to szkoda gadać, wredna, złośliwa, zazdrosna, ciekawska, patrzy tylko gdzie by tu komuś dopieprzyć.

reklama
pamiętam to była jakaś masakra co za kobieta co nią kieruję dlaczego ona taka jest nie rozumie jej

ok
ps fajny avatarek:-)

ja nawet z kolezanka rozmawialam, ktora wiele lat mieszkala obok tesciowej i szwagerki i ona mi duzo opowiedziala, jak bylo gdy sie Jula urodzila, ona miala jakas depresje i nie chciala sie zajmowac mloda, przeroslo ja to, ona po prostu kocha noworodki, wieksze dzieci ja doslownie odpychaja chore to jest :no:

Do góry