reklama
czyli szwagierka nadal swoje ona to chyba się nie zmieni
skoro ona zazdrosci ciazy mojej bratowej to ja zaczynam sie bac co bedzie jak ja zajde, pamietam co bylo w mojej tamtej ciazy
justjestem
Moderatorka
Renee pij jak najwiecej wody
edyta01
Czekamy na czwarty cud
dziewczyny jakie znacie sprawdzone dobre sposoby na mdłości
Ja to siedziałam z nosem pod kołdra
justjestem
Moderatorka
Lux a ona nie moze?
Szwagierki temat rzeka... wiem coś o tym...
dziewczyny jakie znacie sprawdzone dobre sposoby na mdłości
migdaly i imbir i cola wygazowana
Lux a ona nie moze?
ona ma dziecko i nowego faceta i on nie chce z nia wspolnego dziecka i ja szlag trafia jak ktos zachodzi.. a Twoja czym Ci narazila?
pamiętam to była jakaś masakra co za kobieta co nią kieruję dlaczego ona taka jest nie rozumie jejskoro ona zazdrosci ciazy mojej bratowej to ja zaczynam sie bac co bedzie jak ja zajde, pamietam co bylo w mojej tamtej ciazy
okRenee pij jak najwiecej wody
ps fajny avatarek:-)
justjestem
Moderatorka
Lux dziwne, pod warunkiem, że mają warunki, ale może dlatego z nią jest, bo ona ma dziecko i wyszedł z założenia, że nie będzie już chciała?
A moja to szkoda gadać, wredna, złośliwa, zazdrosna, ciekawska, patrzy tylko gdzie by tu komuś dopieprzyć.
A moja to szkoda gadać, wredna, złośliwa, zazdrosna, ciekawska, patrzy tylko gdzie by tu komuś dopieprzyć.
reklama
pamiętam to była jakaś masakra co za kobieta co nią kieruję dlaczego ona taka jest nie rozumie jej
ok
ps fajny avatarek:-)
ja nawet z kolezanka rozmawialam, ktora wiele lat mieszkala obok tesciowej i szwagerki i ona mi duzo opowiedziala, jak bylo gdy sie Jula urodzila, ona miala jakas depresje i nie chciala sie zajmowac mloda, przeroslo ja to, ona po prostu kocha noworodki, wieksze dzieci ja doslownie odpychaja chore to jest