justjestem
Moderatorka
A ja się trochę boję ciała po ciąży, od kilku lat regularnie ćwiczę i nie zamierzam w ciąży przerwać ale mimo to mam nadzieję, że moje baby będzie łaskawe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba depresja przedporodowa claudia dobrze jest wazne ze z dzidzia ok :-) zdj bys jakies wrzucila lepiej :-)Oficjalnie stwierdzam JESTEM GRUBA jak urodze mocna dieta, jak to sie stalomze jestem taka wielka. Pozaklejam wszystkie lustra odslonie jak poczuje ze schudlam . kropka .
już niedługo i Ty będziesz się cieszyła upragnioną ciążą cały czas trzymam za was kciuki:-)poronilam w marcu zeszlego roku, staralam sie rok,ale musielismy przerwac starania, dziękuję :* w pierwsza stracona ciaze po pol roku zaszlam
już niedługo i Ty będziesz się cieszyła upragnioną ciążą cały czas trzymam za was kciuki:-)
just &&&&
Renee30 gratuluje
ja dziś jestem nie do zycia,w nocy się budziłam bolało mnie podbrzusze,niewiem czy to macica czy jak,mały się rusza,wiec niepanikuje na razie a jutro rano lekarz wiec wypytam o co kaman
A kasik90 niemiała mieć dziś lekarza?
dzięki:-)just &&&&
Renee30 gratuluje
ja dziś jestem nie do zycia,w nocy się budziłam bolało mnie podbrzusze,niewiem czy to macica czy jak,mały się rusza,wiec niepanikuje na razie a jutro rano lekarz wiec wypytam o co kaman
A kasik90 niemiała mieć dziś lekarza?
A ja się trochę boję ciała po ciąży, od kilku lat regularnie ćwiczę i nie zamierzam w ciąży przerwać ale mimo to mam nadzieję, że moje baby będzie łaskawe
oby tak się stało:-)a co u szwagierki?oby szybko ten czas mi zlecial, dzis nawet bratowa mnie pocieszla,ze urodze rok po niej :-)
oby tak się stało:-)a co u szwagierki?
czyli szwagierka nadal swoje ona to chyba się nie zmieniszwagierke trzepie z zazdrosci, ze moja bratowa w ciazy wiesz jak jest, lepiej, zeby sie we dwie nie spotkaly, bo Edzia Agacie ciaze wydrapie