reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ale 10dni po terminie @ tak u was było??
Gadze już sporo ten okres sie spóźnia... Ja bym szła do gina. Jak ciąża będzie to on to i tak stwierdzi. Po co przeciagac.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Kamilove wystarczyło że Gadze przesunęła się owulka o kilka dni i już cykl się wydłuża. Jeśli nie ma monitorinku że nie ma pewności że owulacja była.bynajmniej tak jest u mnie. Objawy ile razy były ale owu się przesunęła i od razu cykl się wydłuża.

Gaga no to szkoda :( ale moze dziewczyny mają racje? Moze warto rano powtórzyć albo bete zrobić?

Ja zmykam do łożeczka. Dobranoc :*

Ja też miałam różnie owulacje. Z Jagoda termin z OM miałam na 17.03, a z USG na 01-03.04 ale test wyszedł mi tak jak powinien. Bladzioch bo robiony z wieczornego moczu, ale był.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Trudno powiedzieć jak jest u Gagi ale u mnie z porannego moczu 2 pierwsze testy były negatywne, po dwóch dniach trzeci test i wyszedł bladzioch. A po kolejnych chyba 3 dniach zrobiłam z wieczornego moczu bo coś kiebsko się wtedy czułam i był negatyw. Nawet cień cienia nie było. Wtedy to dopiero była panika.a następnego dnia rano kreska była.

reklama
Do góry