reklama
natka90
Fanka BB :)
Lux oni przez ta wilgosc zagrzybionego domu nie maja???
Ja chrapie, ale ja jestem dorosla i powodem jest to, ze mam alergie wiec mam notorycznie nos zapchany.
Lux ty sie rozejrzyj lepiej za inna praca bo i ty sie tam jeszcze czegos nabawisz. A jak zajdziezz w ciaze?? Jak ty sobie w ciazy tam prace wyobrazasz??
Lux co do ciazy to czasami lepiej za duzo nie planowac, bo nam los moze pstryczka w nosa dac ^^
Agusia3004 bardzo mi przykro i pale lampke dla twojego Aniolka [*]. Ja poronilam w lutym. Odczekalismy 3 miesiace i zaszlam w pierwszym cyklu staran wiec nigdy nie mow nigdy 3mam kick
Cytrynowa ja dopiero w czwartek do pracy ^^
Ja naszczescie nie mam zadnych kredytow ani nic takiego. I puki co nie mam wogole opcjy, zeby sie w jakis kredyt pchac.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja chrapie, ale ja jestem dorosla i powodem jest to, ze mam alergie wiec mam notorycznie nos zapchany.
Lux ty sie rozejrzyj lepiej za inna praca bo i ty sie tam jeszcze czegos nabawisz. A jak zajdziezz w ciaze?? Jak ty sobie w ciazy tam prace wyobrazasz??
Lux co do ciazy to czasami lepiej za duzo nie planowac, bo nam los moze pstryczka w nosa dac ^^
Agusia3004 bardzo mi przykro i pale lampke dla twojego Aniolka [*]. Ja poronilam w lutym. Odczekalismy 3 miesiace i zaszlam w pierwszym cyklu staran wiec nigdy nie mow nigdy 3mam kick
Cytrynowa ja dopiero w czwartek do pracy ^^
Ja naszczescie nie mam zadnych kredytow ani nic takiego. I puki co nie mam wogole opcjy, zeby sie w jakis kredyt pchac.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Aaa miłego spaceru
zaraz wychodze
agusia3004
Początkująca w BB
Witaj i powodzenia!
Ja też jestem po dwóch poronieniach i mam już core 2,5letnia, a teraz czekamy na bliźniaczki. Wam też się uda
Trzymam kciuki!
ooo ja właśnie poroniłam bliźniaki
ale mam nadzieje kamilove że Tobie się uda
Lilolo
Ja też poronilam bliźnięta w marcu 2014. To był 8/9tc.ooo ja właśnie poroniłam bliźniaki
ale mam nadzieje kamilove że Tobie się uda
A teraz już jestem w 29 tc kolejnej bliźniaczej ciazy. Tym razem jednojajowej najpewniej.
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
reklama
madziolina_p
Kami na pewno sie uda! Juz dziewczynki sa duze i silne!
Agusia wspolczuje poronienia
Agusia wspolczuje poronienia