reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

To odpoczywaj jeśli się da:tak:
Jestem zla bo wlasnie dziewczyna zadzwonila, ze mam przyjść na 15 do pr a miałam mieć na 17.30 i obiecałam już Agatce, ze po nia przyjdę a tak to nie zdarze:no:poza tym zaplanowałam do hurtowni po napoje i alkohol jechać a tak to lipa z tego bd bo W sam z Agatka tego nie załatwi a ja tez sama nie przytacham:wściekła/y:
Na dodatek @ przyszla wcześniej i mnie zaskoczyla bo ostatnio ciagle się spozniala ale jest tego dobra strona bo na slubie nie bd się stresować, ze kiece jasna poplamie:tak:

reklama
mi się @ spóźnia 4 dni ale czekam i nie robie testu bo co robię to wychodzi negatywny więc może dla odmiany poczekam jeszcze tydzien i zobacze wtedy

Może jest cos na rzeczy?Ja to teraz na badnie krwi bd od razu cisla bo szkoda pieniędzy wywalonych w testy a tez nie zawsze dobrze pokazuja:tak:

ale u mnie ostatnio spóźnia się do 13 dni tak żę ja już jakoś zaczynam powoli wątpić .......... wiem tylko tyle że jak w tym miesiącu się nie uda to robię sobie przerwe w staraniu ... do listopada

ciezko tak skrocic, Madziolina ciaze stracila a tak to stara bieda, Monii podobno synka bd miec, musialabys se przejrzec, bo ciezko spamietac wszystko

oo no to sie podziało troche ..... a na mnie ostatnio mąż zły chodzi heheheh żę 3 pary butów sobie kupiłam .... a ja mu na to że te moje 3 pary butów mniej kosztowały niż jego jedna para .... bo oczywiście on ma manie na kupowaniu markowych ubrań i butów a ja tam wole kupić taniej i więcej bo to żę coś jest droższe nie zawsze oznacza lepsze zależy kto co woli jesli chodzi o materiał a tak to się tylko tyle kasy płaci za logo firmy a nie za jakość

reklama
W tez kupuje droższe buty ale fakt, ze dluzej w nich chodzi:tak:ja mam zawsze 1 pare butow zimowych, jesienno - wiosennych i na lato szaleństwo bo 2 pary:tak:aa i adidasy które dobijam ale zawsze sluzyly jako jesienno - wiosenne tylko zaczely przemakać wiec lipa:sorry:

Do góry