reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
Kochane masz te urwisy ♥♥
Dobranoc!
Kochane masz te urwisy ♥♥
Dobranoc!
HejKasik dentysta dzisiaj mówisz?tez bym się musiala wybrac ale to już na spokojnie jak bd po imprezieja mam u siebie w bloku i jest naprawdę fajny i super robi zebynajlepiej jak gada cos do mnie i czeka na odpowiedz a ja z rozdziawiona geba siedze
afrodyta92
hej dziewczyny..... w końcu jestem, długo mnie nie było ale w końcu mam czas, goście pojechali już do domu co tu wg słychać muszę troszkę ponadrabiać nie obecność heheheh
afrodyta92
a już mam dosyć cały miesiąc byli u nas i oczywście nie było dnia odpoczynku tylko cały czas gdzieś ich woziłam jak nie nad ocean to po sklepach i w inne miejsca, mam już dosyć heheheh aaa sprzątania to ja miałam 3 razy wiecej niż zwykle ...... odpoczywam teraz ja mam wakacje i nie robie kompletnie nic w domu ..... mąż mi się tym zajmie hheh
reklama
afrodyta92
w końcu cisza i spokój , a dziś to już wogóle cicho mam w domu bo córka pojechała z dziadkami i ciocią do oceanarium i nad ocean tak ze nie bedzie jej cały dzień, mąż pracuje do 17 wiec jestem z synkiem cały dzień sama a synuś oczywiście zaraz idzie na drzemke to prześpi się z 2 godzinki moze i nawet dłużej odpoczywam