reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

doczekasz się - spokojnie, zobaczysz, wszystko w swoim czasie. na każdą z nas oczekujących przyjdzie pora i każda z nas zobaczy dwie kreski ;-)

reklama
No napewno każdej z nas sie uda , może i lepiej ze trzeba poczekac bo wtedy to jest jeszcze bardziej najpiekniesza rzecz jaka sie moze wydarzyc dlugo wyczekiwane dziecko........dlatego trzymam kciuki za nas wszystkie ( byle nie za długo ) heheh

No ja liczę że u mnie dziecko będzie szybciej niż pozniej.

Spotkalam tu polke która Zyje z kurdem i powiedziała ze odkad zaszła w ciążę chlop o nią dbał jeszcze bardziej. Łącznie z czerwonymi wstazeczkami na rekach i innych zabobonach.
A teraz widziałam jak do małego leci. Po pracy buziak dla niej i do łóżeczka małego zobaczyć. I czeka aż ten się obudzi żeby się z nim "pobawić". I wózek pcha i zagląda czy wszystko ok. I cudny tata wyglada.
I ona tak o nim mówi.
A mojemu az slina leciała jak patrzył na niego. Żeby tylko na rece wziasc.

Znowu poćwiczone. Nie mam sil w rękach. Zrobbienie pompki to masakra. A juz mi kuedys tak dobrze szło. 3 dni bez słodyczy. Przynajmniej tyle mojej radości ze się trzymam

Znowu poćwiczone. Nie mam sil w rękach. Zrobbienie pompki to masakra. A juz mi kuedys tak dobrze szło. 3 dni bez słodyczy. Przynajmniej tyle mojej radości ze się trzymam
Pompek nie umie zrobic, a 3 dni bez slodyczy podziwiam:)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry