reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Xkarola,
Tak najlepiej 3x dziennie.
Julka,
Być może.na Ciebie wiesiołek nie działa lub po prostu będziesz miała później dni płodne.
Mi np wiesiołek nic nie pomagał, za to guajazyl działał cuda. No różnie to jest.
Tak najlepiej 3x dziennie.
Julka,
Być może.na Ciebie wiesiołek nie działa lub po prostu będziesz miała później dni płodne.
Mi np wiesiołek nic nie pomagał, za to guajazyl działał cuda. No różnie to jest.
oldżi
Zaangażowana w BB
A robiłaś już badania na przeciwciała?Wcześniej chciałabym wykonać badania z krwi żeby już z czymś pójść. Co mogę zrobić? Tsh, ft4 i ft3...
jesli nie to powinno sie przed ciąża wykonać :
Igg/Igm toksoplazmoza
Igg/Igm cytomegalia
Igg/Igm różyczka
wiem, ze trochę truje o tych badaniach, ale ja dziewczyny pracuje w ośrodku dla dzieci niepełnosprawnych i widzę na codzień skutki powikłań po tych chorobach
kamkaz
Mruva u mnie byl dość mocnyproblem bo ja nie miałam śluzu. Więc oeparol i guajazyl brałam 2 lub 3 miesiące cały czas przez cały cykl 2x1 tabl, a witaminę B6 3x2tabl. Teraz biorę już do owulacji ale po tym śluz mi się pojawia.
kamkaz
No i piję inofolic 2 x 1 saszetka
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kami też tak myślałam, że mi się przesunie owulka, albo po prostu może nie działać, trudno, ja robię wszystko co mogę ;-)
Lilolo
DokładnieKami też tak myślałam, że mi się przesunie owulka, albo po prostu może nie działać, trudno, ja robię wszystko co mogę ;-)
reklama
Moja @ tez niestety przyszla dzis rano  cykre robia sie 28 dniowe. Ide chyba po wiesiolka i zapisuje sie do gina, porobie badania itp
Co Ty mówisz... przykro mi....miałas na mnie zaczekać !!!
Tule Cię mocno
Ja tez trace nadzieje, ale cycki mega bolą....