madziolina_p
Fanka BB :)
Xkarola a ja wlasnie postanowilam nie testowac wczesniej, ba @ mam miec 30.03 i jak nie przyjdzie to testuje 1.04!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Balladyna staraj się myśleć pozytywnie, nie wiem jak się czujesz, ale zamartwianie się nic nie da.sorry że taki temat zaszczepiłam, ale ja o tym teraz myślę mocno, wszystko przez nasz rząd który jak zwykle nie potrafi nic jasno powiedzieć. a mój mąż mundurowy i jakby coś to zostanę w chacie sama - człowiek myśli o duperelach, robi zakupy, sieje trawę w ogródku a to nie wiadomo co będzie ://// no milkne, bo wam humory zniszczę hehe
jak wy to robicie ze macie po dwa obrazki w sygnaturze a ja nawet jednego nie moge dodać?! na podglądzie mam jeden a jak zapisze to znikają:/
Ja jestem optymistką, ale mój mąż mocno mnie sprowadza na ziemie także poczekamy zobaczymy:-)Czekam czekam...nawet do 22 poczekam ale jak myslicie? moze, moze??