reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
madzia to dokładnie tak jak ja tez mam mieć 30@ ale chce zrobic wczesniej bo jesli by wyszedł pozytywny rzuce piepszona prace i pujde na l4

sorry że taki temat zaszczepiłam, ale ja o tym teraz myślę mocno, wszystko przez nasz rząd który jak zwykle nie potrafi nic jasno powiedzieć. a mój mąż mundurowy i jakby coś to zostanę w chacie sama - człowiek myśli o duperelach, robi zakupy, sieje trawę w ogródku a to nie wiadomo co będzie ://// no milkne, bo wam humory zniszczę hehe
Balladyna staraj się myśleć pozytywnie, nie wiem jak się czujesz, ale zamartwianie się nic nie da.

Enej, ciężka sytuacja. O dzidzie się nie martw niech sobie dobrze rośnie. Jeśli chodzi o tą szwagierkę to też jej się nie dziwie, ja jak się dowiedziałam że moja szwagierka jest w ciąży ...było mi smutno, tym bardziej że oni się nie starali. Seks i bach i jest w ciąży. Myślę że ona jest musi oswoić z sytuacją, kochana namów ją na prywatne wizyty. Podaj argument żeby popatrzyła na Ciebie, że mają kasę i jeśli naprawdę chcą maluszka trzeba zacząć poważnie o tym myśleć, bo nie oszukujmy się na NFZ ciężko zajść w ciążę.

Kasik boję się że wyjdę na debila...-_- napisz mi jak możesz początek mam pisać jak pracę zaliczeniowe??

Madziolinka :p poczekaj za dwa tygodnie będę też szukała objawów:D

To ja sie przywitam;) po 4 latach wrocilam na babyboom!;)
Nie jestem pewna czy nie w innym watku powinnam napisac ale drugi cykl na powaznie i dokladnie staramy sie o dzidziusia i wlasnie jakies niby objawy mam i chcialabym je skonsultowac z Wami, niezaleznymi ;) w nd wieczorem dostalam mega bolu prawego jajnika, promieniowal na prawe udo, i plecy pod lopatkami. Następny dzien tylko bolal ten jajnik. Dosc mocno i bez przerwy, czasem zabolal lewy albo podbrzusze ale nieprzerwanie caly dzien. Wczoraj pobolewalo podbrzusze i tez prawy jajnik po wysilku. Jak dluzej szlam, albo podbieglam to dosc mocno. Przez te dni dosc czesto brzuch byl wzdety. Wieczorem doszedl bol piersi. Jednak one przypominaly o sobie przed miesiaczka tez, nie pamietam czy zylki byly widoczne teraz sa na jednej. A jak wczoraj kichnelam lezac to myslalam ze zerwalam wiezadlo!;) ale na stojaco jak kicham nie boli:) dzis nie boli nic poza piersiami, brzuch nie jest wzdety, ale uplawy chyba zaniknely a byly dosc obfite do wczoraj. okres mialam ostatnie 3 miesiace jak w zegarku 19-ego. Luty byl przestępny, teraz powinno byc jakos 22.03. Myslicie ze moze to o czyms swiadczyc?;)

jak wy to robicie ze macie po dwa obrazki w sygnaturze a ja nawet jednego nie moge dodać?! na podglądzie mam jeden a jak zapisze to znikają:/

wejdz w panel uzytkownika,edytuj sygnature,jak zrobisz suwaczek to skopiuj bbcode wklej w puste miejsce i zatwierdz i napewno bedziesz miala obrazki ;-)

reklama
Do góry