reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasia, Kasik juz tez zaczyna mnie to denerwować, wczoraj się tylko nie potrzebnie ucieszyłam, ale lekarza nie chcę zmieniać, poczekam do niedzieli jak nie dostanę to zadzwonię do niego w poniedziałek i mu powiem co i jak bo bez recepty i tak pewnie niczego nie dostanę

Kasia, Kasik juz tez zaczyna mnie to denerwować, wczoraj się tylko nie potrzebnie ucieszyłam, ale lekarza nie chcę zmieniać, poczekam do niedzieli jak nie dostanę to zadzwonię do niego w poniedziałek i mu powiem co i jak bo bez recepty i tak pewnie niczego nie dostanę

No i dobra decyzja kochana :*

Kasik ja mam dość regularne , mnie przed @ kusi bardzo. Tym bardziej że mam cykl z testami owu +ciążowe dostane:D
W pracy to trzeba sie opierać tylko na literaturze ?? Tak ciężko mi zacząć, Najgorszy spis treści :-(

Gaga weź zadzwoń koniecznie, możesz iść na kontrolną wiztę gdzieś indziej, nie musisz od razu lekarza zmieniać

Kasik ja mam dość regularne , mnie przed @ kusi bardzo. Tym bardziej że mam cykl z testami owu +ciążowe dostane:D
W pracy to trzeba sie opierać tylko na literaturze ?? Tak ciężko mi zacząć, Najgorszy spis treści :-(

Gaga weź zadzwoń koniecznie, możesz iść na kontrolną wiztę gdzieś indziej, nie musisz od razu lekarza zmieniać

Kochana ale spis treści to sie na koniec robi.. tzn.ja wiem ze on z przodu pracy jest umieszczony, ale jego sie automatycznie generuje w wordzie. Po napisaniu tytulu rozdzialu. A ile musisz miec rozdziałów?
U mnie w licencjackiej tylko na literaturze moglam sie opierac a na magisterce doszly jeszcze badania wlasne.

reklama
Do góry