reklama
Kasik to wyobraź sobie jak będziemy czekać na @ , będzie nas kusiło żeby testy robić
Mnie sie potrafi 2 dni spóźnic a ja od razu test
Ja ukończyłam w tamtym roku pedagogike. Tez mialam problen z pisaniem prac czy to licencjackiej czy magisterskiej, ale jakoś ogarnęłam to nie bylo wyjścia ;D
gaga92
Fanka BB :)
Kasia, Kasik juz tez zaczyna mnie to denerwować, wczoraj się tylko nie potrzebnie ucieszyłam, ale lekarza nie chcę zmieniać, poczekam do niedzieli jak nie dostanę to zadzwonię do niego w poniedziałek i mu powiem co i jak bo bez recepty i tak pewnie niczego nie dostanę
caly czas probuje wejsc poprzez tel na forum i nie moge, jutro rano chyba bede w pracy to napisze
Może trzeba zaktualizowac czy cos? No u mnie działa bez peoblemu.
Kasia, Kasik juz tez zaczyna mnie to denerwować, wczoraj się tylko nie potrzebnie ucieszyłam, ale lekarza nie chcę zmieniać, poczekam do niedzieli jak nie dostanę to zadzwonię do niego w poniedziałek i mu powiem co i jak bo bez recepty i tak pewnie niczego nie dostanę
No i dobra decyzja kochana :*
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Kasik ja mam dość regularne , mnie przed @ kusi bardzo. Tym bardziej że mam cykl z testami owu +ciążowe dostane
W pracy to trzeba sie opierać tylko na literaturze ?? Tak ciężko mi zacząć, Najgorszy spis treści :-(
Gaga weź zadzwoń koniecznie, możesz iść na kontrolną wiztę gdzieś indziej, nie musisz od razu lekarza zmieniać
W pracy to trzeba sie opierać tylko na literaturze ?? Tak ciężko mi zacząć, Najgorszy spis treści :-(
Gaga weź zadzwoń koniecznie, możesz iść na kontrolną wiztę gdzieś indziej, nie musisz od razu lekarza zmieniać
Kasik ja mam dość regularne , mnie przed @ kusi bardzo. Tym bardziej że mam cykl z testami owu +ciążowe dostane
Kochana ale spis treści to sie na koniec robi.. tzn.ja wiem ze on z przodu pracy jest umieszczony, ale jego sie automatycznie generuje w wordzie. Po napisaniu tytulu rozdzialu. A ile musisz miec rozdziałów?
U mnie w licencjackiej tylko na literaturze moglam sie opierac a na magisterce doszly jeszcze badania wlasne.
reklama