reklama
Lux dokładnie a tez mi nie powiedział ile mam czekać jakby jednak nie przychodziła
a może jednak to ciąża? mojej sąsiadce spóźniała się @ o kilka dni, zrobiła testy, negatywne wszystkie wyszły. Była u lekarza który nic nie zobaczył, po jakimś czasie znowu poszła i się okazało że to 10 tydzień ciąży... może idź jeszcze raz do lekarza...
gaga92
Fanka BB :)
nie byłam, zobaczę o której mój dziś z pracy wróci to może podjedzie ze mną do apteki a jak nic mi nie dadzą a nie przyjdzie to po niedzieli wybiorę się chyba do gina nawet mam w przychodni ten termin na 17 bo go nie odwołałam po wizycie u prywatnego a po co płacić za wizytę jak chce coś tylko na @
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Enej jak nie mozesz sie zwolnic z pracy to po pracy zglos sie do lekarza ,ja krwawilam w ciazy a dziecko zdrowe ,nie zawsze plamienie oznacza najgorsze w terminie @ czasami sie plami ,badz dobrej mysli ;-)
Gaga biedna ty nasza ,dziwne ze jeszcze @ nie przyszla ...ja tez znam przypadki co dopiero test wyszedl pozytywny ok 8 tyg ciazy
u nas dzisiaj pogoda do du...py deszczowo i sennie
Gaga biedna ty nasza ,dziwne ze jeszcze @ nie przyszla ...ja tez znam przypadki co dopiero test wyszedl pozytywny ok 8 tyg ciazy
u nas dzisiaj pogoda do du...py deszczowo i sennie