reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Od dłuższego czasu o twojej teściowej czytam i naprawdę niech ona Bogu dziękuje, że na ciebie trafiła, bo jakby dostała taką heterę jak ja to miałaby ciężkie życie!

az taka bojowa jestes hihi

Ogólnie to teściowa lubi mieć kontrolę nad wszystkim. Ona musi zrozumieć, że każdy ma swoje życie i żyje jak uważa!

a twoj co na to wszystko ?

tak właściwie pomyślałam sobie, że z moim tatą rozmawiamy codziennie i wieloma rzeczami się z nim dzielę, nawet pytać nie musi. Ale on nie jest wścibski, a jeśli o coś pyta to raczej po to, żeby doradzić, czy wesprzeć, a nie żeby skomentować.

skaba tez tego nie lubie z reszta chyba nikt nie lubi dlatego ciesze sie ze mieszkam daleko od wszystkich :-)

Hej dziewczyny
Lux awansowała a w raz z nia nowy avatar;)
Ja biore clo 1 cykl zobaczymy co z tego bedzie jak narazie to owulacji mi w ogole nie przyspieszyło była tak jak bez clo w późnym terminie

Lux i niczego ją to nie nauczyło?
zapomniałam pogratulować podwyżki - Gratulacje!!!

pkati hej! bardzo mi się te twoje szpilki podobają:-)

reklama
Do góry