reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Mam nadzieje ze cos jest na rzeczy i mocno trzymam kciuki. Ja mam przeczucie ze w tym miesiacu kicha. I kolejnym tez. Mam przeczucie mega dziwne ze bedziemy musieli sie troszke dluzej meczyc :( ide spac buziak do jutra

reklama
Witam

Jej troche trwalo zanim nadrobilam;-)

Kamilove czytam ze owu tescioszki juz wykrywaja;-) super;-)

Karla trzeba miec nadzieje&&&&

Natalia wspolczuje tego wymiotowania:/ mam nadzieje ze znajdziesz na to jakis zloty srodek!!

Ruda hetera wspolczuje tesciowej:/ niestety mam podobna...temat rzeka:/
Mam nadzieje ze odwroci sie los i uda Wam sie gdzie zamieszkac z dala od niej!!!

Ewel dobrze wyczytalam ze malutka wyszla ze szpitala? Super zdrowka dla Niej!!!!!!!
I za Ciebie &&&&&&&

Piszecie o swoich mezach o ktorej wracaja otoz moj wychodzi w poniedzialek nad ranem a wraca w sobote:/:/

W niedziele mojego tate zabrala karetka a mama to ukrywala do teraz bo nie chciala mnie martwic :mad: w takich chwilach mam ogromne wyrzuty sumienia, ze mieszkam tak daleko i nie moge byc przy rodzicach. Czuje sie zla corka :(

Ostatnia edycja:
Julia tak wyszła:) nie poznaje swojego łóżeczka w domu ale bardzo się śmieje na. Karuzele i swój bujaczek ;)aż mi lepiej że już jest dobrze... Oj ledwo co wstałam spacccc

Witam

Jej troche trwalo zanim nadrobilam;-)

Kamilove czytam ze owu tescioszki juz wykrywaja;-) super;-)

Karla trzeba miec nadzieje&&&&

Natalia wspolczuje tego wymiotowania:/ mam nadzieje ze znajdziesz na to jakis zloty srodek!!

Ruda hetera wspolczuje tesciowej:/ niestety mam podobna...temat rzeka:/
Mam nadzieje ze odwroci sie los i uda Wam sie gdzie zamieszkac z dala od niej!!!

Ewel dobrze wyczytalam ze malutka wyszla ze szpitala? Super zdrowka dla Niej!!!!!!!
I za Ciebie &&&&&&&

Piszecie o swoich mezach o ktorej wracaja otoz moj wychodzi w poniedzialek nad ranem a wraca w sobote:/:/
Kochana a czemu tak ?

W niedziele mojego tate zabrala karetka a mama to ukrywala do teraz bo nie chciala mnie martwic :mad: w takich chwilach mam ogromne wyrzuty sumienia, ze mieszkam tak daleko i nie moge byc przy rodzicach. Czuje sie zla corka :(
Kochana w zadnym wypadku nie mozesz tak sie czuc. Nie pozwalam. To nie twoja wina.

Ewel ja tez marze o spaniu :tak: dobrze ze ze z Malutka wszystko w porzadku :tak:

Paraplu nawet tak nie mysl kochana...nie jestes zla corka i rodzice na pewno tez tak nie mysla.Przeciez nikt nie wyjezdza za granicd bo tak o...chcialas zapewnic lepszy byt swojej rodzinie...to normalne.

A Ty planujesz w NL zostac na stale?

Najgorzej wstać:)tak.ciepło pod kołderką i miło he a tu trzeba do pracy... Oj już wolę wstawać do małego dzidziusia rano i w nocy i gotować mezusiowi dobre obiadki he

Ewel wiem co czujesz bo jak mi ten budzik dzwoni po trzeciej badz przed czwarta to mam ochote porzadnie rzucic nim o sciane i spac dalej :)
No ale coz jak mus to mus ;)

reklama
Do góry