reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dobra ja chyba zadowolona bo moje wyniki badań wyglądają wg mnie dobrze:)

Ewel Yesenia ma racje, ta norma to 4 czy 5 jest podana dla "normalnego funkcjonowania", dla starajacych sie i ciezarnych musi zejsc ponizej 2,0 zeby na pewno nie bylo komplikacji z tego tytulu (co nie wyklucza ze moze ich nie byc przy wyzszych wartosciach ale taka wszyscy norme bezpieczenstwa przyjmuja)

reklama
i tak jak mowilam, takie lecznie to pestka, tabletka na czczo taka malutka ze bez wody polkniesz i juz :)))) a z takiej wartosci szybciutko Ci spadnie, miesiac gora dwa ale staran nie przerywajcie (jesli sie staracie juz) :)

Nie pamiętam już kurcze. Teraz jak mi @ przyjdzie to zaczne je pić to napisze. Ale zdaje się, że musiałam je duszkiem wypić bo inaczej nie dawało rady :D

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

No to sbie poczekasz z tym piciem ziółek jakieś 9 misiecy ;-) ja wciąż obstawiam że @ nie przyjdzie

Julia to moja robi tak samo. Ostatnio od ludzi usłyszałam jaka miał Tomek wypłatę! Ostatni raz jej powiedzieliśmy! Wszystkie nasze prywatne sprawy wynosi na wokandę prężnie działającego kółka pierdusnic.

Milka można to brać w ciąży te tabletki? Kurczę mam nadzieję że jak zacznę brać od pn leki a zajde z końcem miesiąca to coś to da....dzięki kochane

reklama
Do góry