reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ojej jakie wieści to super Kamilove choć wiem że jesteś w zawieszeniu sama nie wiesz co myśleć....
Lady A wiem że też już byś chciała być po usg...a nie masz jakiegoś pakietu w Lux med czy gdzieś gdzie podczas wizyty może to usg zrobić?

reklama
agnes to twój gin nie ma usg w gabinecie?? mój ma i mam nadzieje ze jak pojde w lutym to już mi zrobi, będę w polowie 7 tgodnia? a pierwsze usg jest przez brzuszek czy przez pisie:p??kami a ty może jutro zrob teścior albo betke bo skoro pochwa zasiniona to jednak mogą być początki ciąży, a bol brzucha to kolejny objaw heh jak zaczniesz biegac siku to się nie zdziw, ja zamiast ciąży podejrzewałam zapalenie pęcherza bo ganiałam jak szalona, teraz latam raz na godzinke i uważam że to mega ulga :)

Ostatnia edycja:
lux heh a co to daje ?? jakiś lepszy kąt czy co ? hehe ja już mam powoli dosyć tych bóli piersi i brzucha, uczucie coś pomiędzy okresem a megaśnym zapaleniem pęcherza z ciągnięciem tylko trochę gorzej bo na okres wezme tabletke i luzik a tu teraz trza cierpieć a jeszcze mój m powiedział że dopóki lekarz nie potwierdzi to w ciąży nie jestem i to nic że 3 testy pozytywne heh

reklama
Dziewczyny ja to dopiero namieszałam. Jak już pisałam umówiłam się na piątek do tego drugiego ginekologa, ale tak mnie dziś bolał ten jajnik że pomyślałam że zadzwonię i dziś pójdę jeszcze do starego ginekologa :-) Myślałam że może zrobi mi jakieś usg , czy coś.Okazało się że nie ma dziś jak mnie przyjąć , zapytał co się dzieje, dlaczego dziś , bardzo ładnie mnie potraktował. Powiedział że jak ból nie przejdzie do jutra to specjalnie jutro otworzy dla mnie gabinet :eek: Ja powiedziałam że nie musi być dziś ale boli mnie jajnik z którego owulkę mam raz do roku :sorry: no i że miałam po nowym roku umawiać się na zabieg. Okazało się że muszę zaszczepić się przed tym zabiegiem na WZW. Pomyślałam że poczekam do lutego , na początek nowego cyklu i jak się nie uda to od razu idę się zaszczepić, bo kolejną dawkę mam powtórzyć za miesiąc czyli około 6 marca, więc teraz pozostaje mi tylko czekać. Dlatego albo teraz cudem się uda, albo około 5 lutego idę się szczepić i czekać na zabieg. Jak sobie policzyłam cykle to nie wiem czy przed świętami wielkanocnymi się wyrobię ,ale teraz nie mam już wyjścia, muszę czekać... a może się uda tym razem. Aha na wizytę mam iść w połowie lutego, bo 2 pierwsze tygodnie lutego mój ginekolog jest na urlopie. Zdecydowałam się odmówić tą wizytę u tego drugiego ginekologa , skoro ten ma się mną zająć. Teraz najgorsze to czekanie, jak bym była już zaszczepiona to byłoby szybciej ...

Do góry