reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
moja babcia jest z bliźniaków więc mogą być
majdaczek14
Witam się.
natalia gratulacje, super wieści
kamilove powtórz rano test, trzymam kciuki.
edyta przykro mi, tule Cie mocno. Podaj nowy termin @
Lady Agnes my tak mamy. Nasz drugi syn urodził się w dniu naszej 3 rocznicy ślubu 22 kwietnia Termin z @ wychodził mi właśnie na 22, a z USG na 28-29 kwietnia. Pamiętam jak mówiłam, ze może urodzi się właśnie w nasza rocznice, choć w to nie wierzyłam. A tu taka niespodzianka Teraz śmieje się z męża, ze ma o jedna datę mniej do zapamiętania ;-):-)
natalia gratulacje, super wieści
kamilove powtórz rano test, trzymam kciuki.
edyta przykro mi, tule Cie mocno. Podaj nowy termin @
Lady Agnes my tak mamy. Nasz drugi syn urodził się w dniu naszej 3 rocznicy ślubu 22 kwietnia Termin z @ wychodził mi właśnie na 22, a z USG na 28-29 kwietnia. Pamiętam jak mówiłam, ze może urodzi się właśnie w nasza rocznice, choć w to nie wierzyłam. A tu taka niespodzianka Teraz śmieje się z męża, ze ma o jedna datę mniej do zapamiętania ;-):-)
anulka88k
Ja tam chciałabym i bliźniaki mam braci bliźniaków a chce mieć trójkę dzieci wiec może być
I fajnie tak na rocznicę jakaś mój synek miał się urodzić 7 czerwca ale myślałam że może na 1 tak na dzień dziecka urodził się 24 mają, szkoda ze dwa dni nie poczekał ale i tak fajny prezencik na dzień mamy
I fajnie tak na rocznicę jakaś mój synek miał się urodzić 7 czerwca ale myślałam że może na 1 tak na dzień dziecka urodził się 24 mają, szkoda ze dwa dni nie poczekał ale i tak fajny prezencik na dzień mamy
Ostatnia edycja:
majdaczek14
zuzka31 podaj termin @
karla co u Ciebie? Jak możesz to podaj termin następnej @
karla co u Ciebie? Jak możesz to podaj termin następnej @
majdaczek14
Ja powtarzam prośbę
Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone) oraz, który cykl się staracie:
bluecaat
luska22
Mrowkaa
ONA1227
zuzka31 podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.
*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).
smykalka podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.
Dziękuje dziewczyny
Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone) oraz, który cykl się staracie:
bluecaat
luska22
Mrowkaa
ONA1227
zuzka31 podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.
*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).
smykalka podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.
Dziękuje dziewczyny
reklama