reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam się.
natalia gratulacje, super wieści :tak:

kamilove
powtórz rano test, trzymam kciuki.

edyta przykro mi, tule Cie mocno. Podaj nowy termin @

Lady Agnes
my tak mamy. Nasz drugi syn urodził się w dniu naszej 3 rocznicy ślubu 22 kwietnia:tak: Termin z @ wychodził mi właśnie na 22, a z USG na 28-29 kwietnia. Pamiętam jak mówiłam, ze może urodzi się właśnie w nasza rocznice, choć w to nie wierzyłam. A tu taka niespodzianka :-D Teraz śmieje się z męża, ze ma o jedna datę mniej do zapamiętania ;-):-D:-):tak:

Ja tam chciałabym i bliźniaki :) mam braci bliźniaków a chce mieć trójkę dzieci wiec może być :)
I fajnie tak na rocznicę jakaś ;) mój synek miał się urodzić 7 czerwca ale myślałam że może na 1 tak na dzień dziecka ;) urodził się 24 mają, szkoda ze dwa dni nie poczekał ale i tak fajny prezencik na dzień mamy :)

Ostatnia edycja:
Ja powtarzam prośbę
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone) oraz, który cykl się staracie:

bluecaat
luska22
Mrowkaa
ONA1227

zuzka31 podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.

*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).

smykalka podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.

Dziękuje dziewczyny
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Mój facet walczy z korytarzem. I się wścieka. Okazało się, że kupując farbę nie spojrzałam na termin przydatności! I no cóż, jest rzadka i w ogole. Mówi, że może coś z tego wyjdzie.

Do góry