reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia, zmiana lekarza to bardzo dobry pomysł :) Karla-a to mąż pewnie bardzo szczęśliwy :) Ewel-ja tarczyce też badałam, mam w normie dla starających. Laski-zalewa mnie śluz, dużo sluzu :) gesty i biały. Hi hi. Oby to się utrzymywało i było to ciąża.
Tak kochana moj maz chodzi caly czas zadowolony:)

Lady tak ale chwilke przerwy i spokoju mam...o dobrze bo leb mi dzis peka od samego rana
Kochanaaa fajna masz prace. :)

Nas wlasnie wzielo na sprzatanie calego domu haha:) nie lata wyzwanie. Tu co chwile jest cos do sprzatania:(
Jeszcze mamy dwa kociaki i shih tzu:)

reklama
A ja mam pytanie n/t cykli. Czy każda z Was ma dokładnie co msc po tylu samu dniach okres?
Moje ostatnie 6 cykli wyglądają tak: 24, 29, 27, 24, 27, 29. Średnia mi wychodzi 27 niby, ale ja kompletnie tego nie rozumiem.

Ja przed ciąża miałam regularne cykle, rzadko zdarzały się odstępstwa. Po zabiegu zaczęło się wszystko psuć:) raz mam cykle 28, raz 26 a raz 32. Coś nie może mi się to uregulować.

hej Dziewczyny...
piszę bo już wariuię i nie wiem czy wywoływać okres czy może jest choć cień szansy...
okres dostałam 1 grudnia (cykle 30-31dni). Kochałam się z Lubym 14,15 i 16 grudnia (14/15 i 16 dzień cyklu). około 19-20 dnia strasznie zaczął mnie boleć brzuch, jak na okres :( najpierw palmienie brązowe (1 dzień), następnego dnia śluz mocno bordowy (2 dzień), brązowawy (3 dzień). Dodam ze plamienie to tylko mialo miejsce jak byłam w toalecie, przy siusianiu. i nigdy nie mialam plamien w połowie cyklu .Po 3 dniach to plamienie mineło. Dołączyła się zgaga, którą miałam 1 raz w zyciu- podczas 1szej ciązy (poroniłam w 7 tygodniu :(), oprócz tego ciągniecie brzucha, uczucie balona w brzuchu, częste susianie. Zdaję sobie sprawę, żę ktoś kto czeka na dziecko, może sobie różne rzeczy wmówić... jednak zawsze jest nadzieja, no i plamienie było. Wczoraj byłam zrobić badanie krwi- (5 styczeń- 4 dni spóźnienia okresu) beta poniżej 0,1. Okresu dalej nie ma, jedynie były lekkie bóle w czasie spodziewanej miesiączki, ale nie nadeszła... przez pare dni miałam wodnisty, przeźroczysty sluz, dzisiaj był przeźroczysto-szklisto biały z grudkami- pradopodonie są one gęstszym śluzem. Czy jest choć cień szansy, że test z krwi jeszcze nie wykrył ciązy? czy byly takie przypadki? :( dopiero 4 dni spóźnienia, powtórzyć później test z krwi czy wywoływać okres? łudzę się, że jakiś błąd, że jakaś nadzieja :(

Pozdrawiam i całuję.

reklama
Dziewczyny wracajac do zawodow. Moj maz jest ratownikiem medycznym a ja pracuje w aptece. Jesli macie jakies pytania na temat lekow to zapraszam

Do góry