reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Wow, pierwszy raz słyszę żeby rodzice nie chcieli pieniędzy. Zawsze słyszałam że najlepiej się przyda koperta a oni już kupią dziecku co potrzeba

reklama
Ruda to kakao to które bo są dwa w sklepie Play;)?
Kasia Marysia rowerek chcemy kupić i trampoline albo taki zestaw do ogrodu huśtawka i zjeżdżalnia ;) mały ma rok prawie więc łatwiej choć oni pow że mogą być to prezentu które w kiedyś sie przydadza

Kakao talk free chat & call. Taki żółty dymek z napisem Talk. Nic więcej nie pobieraj bo to tylko płatne dodatki do aplikacji

Ja na wesele napisałam w zaproszeniu ze pieniążki miłe widziane tak samo jak prezenty... I nie dostaliśmy ani jednego prezentu ... Szkoda ale mysle ze tak jest szybciej wsadzić kase w kopertę i nie tracić czasu na szukanie prezentu

Ja znam dziewczynę 18 lat i nie miała chrztu;( katoliczka ale niewiem jej mama pow ze ma sama zdecydować czy bedzie chciała jak tak to zrobią

Nie chcą oni tak naprawdę nawet prezentów nie chcieli... Powiedzieli ze chcą by mąż mój był chrzestnym bo wiedzą ze mały go uwielbia i mnie i ze zawsze będzie mógł na nas liczyć a to im wystarczy. To ogólnie bogaci ludzie Ale mimo wszystko zazwyczaj ci co maja chcą więcej jeszcze ale oni tacy nie są.
Jakoś terminu nie mogli zgrać z tesciami bo teść w szpitalu... I tak się udało teraz w marcu.
Ruda już się zabieram za to

A moja mała nie ma też jeszcze chrztu. Czekamy aż chrzestna przyszla bierzmowanie dostanie. Ale to już w czerwcu :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Siostrzenica mojego męża ma dwa i pół roku i jeszcze nie ochrzczona. Najpierw chcieli pozałatwiać jakieś tam prawne rzeczy bo dziecku w urzędzie nadali zupełnie inne nazwisko niż powinno mieć i jak załatwili to dziecko urosło i w spokoju nie usiedzi 10 min a co dopiero godziny

Do góry