reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ale to że jego rodzina się wtrąca to musi on uciąć, bo jak zaczniesz mieszać to powiedzą że go nastawiasz przeciwko im.
Biedna wspolczuje mam nadzieje ze jakos sie dogadacie.Odnośnie spraw osobistych to miałam właśnie taka awanturę, że cały blok nas słyszał. Oczy mam tak czerwone od płaczu, że masakra 2,5 roku razem jesteśmy, ale takiej jazdy jeszcze nie było.
Wspolczuje kochana nie wiem co powiedziec ale tak jak dziewczyny mowia to musi on zrobic zeby potem nie bylo ze niby przez Ciebie ma z nimi zle kontakty...
Czasem to sie zastanawiam czy niektorzy ludzie nie maja swoich problemow zeby komus sie wtracac i mieszac...
Czasem to sie zastanawiam czy niektorzy ludzie nie maja swoich problemow zeby komus sie wtracac i mieszac...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lux biedactwo współczuję :* mam nadzieje, ze oczyściliście atmosferę juz. Co tam kochane u was pozatym? Mnie chyba złapało zapalenie pecherza często przed okresem mam i tego się właśnie boje
reklama
A co ona myslala ze synun zawsze przy mamusi bedzie....ja piernicze niech spojrzy na to z tej strony na jaka super dziewczyne trafil,bez nalogow,wiecznie sprzata w domu,gotuje,dba o jej syna,pracuje...czego wiecej chciec od synowej...
Zamiast cieszyc sie ze trafil na porzadna dziewczyne to jeszcze miesza....no mow co chcesz ale nie potrafie zrozumiec takich ludzi
Zamiast cieszyc sie ze trafil na porzadna dziewczyne to jeszcze miesza....no mow co chcesz ale nie potrafie zrozumiec takich ludzi