reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Jak ktos ma kafelki podłogowe z połyskiem woda z octem żadnej chemii błyszczy ze szok smug nie zostawia ... Zwykły ocet spożywczy

reklama
Moja mama sprząta w Niemczech juz 18 lat profiiiii;) i tak zawsze gadala ze tylko woda z octem szyby myje okna wszystko i dobre ścierki ... A ja tylko no no no nigdy nie praktykowałama teraz jestem w niebowzieta bo robota cak cak

Pkati a nie smierdzi potem wszystko octem? Bo ja nigdy tak nie mylam to nie wiem.Znaczy sie krany tak ale nie wiedzialam ze na podloge tez dziala

Ok, to która do mnie wpadnie.
Ja będe dalej leżeć i się kurować a Wy posprzątacie w łazience, umyjecie naczynia. A trzeba obrać ziemniaki. Gulasz drobiowy jest gotowy Przydało by się kapustkę jakąś posiekać. Kupić dla psa podroby i ugotować mu papu.
pkati, - a Ty pomaluj mi paznokcie. Już wołają o lakier. Wczoraj nałożyłam odżywką i na tym się skończyło.

Tak się dziewczyny zastanawiam, czy jezeli jak jest we mnie ten dzidziuś to bym miała takie kontaktowe poplamiania zabarwionego krwią śluzu/

kurna ja nie mam żadnych objawów. czasmi jakieś tam pobolewanie w boku, nawet mnie nie ciągnie, nie ma skórczy żadnych takich jak na @. Kompletnie nic.

Ide na herbatkę z aronii, czarnej porzeczki i cytryny.

Witajcie kochana kasia tule mocno :( oby ten cykl byl ostatni w ktorym @ przyszla.

Ja nadrabiam seriale, maz w pracy wiec mam troche czasu dla siebie:) co tam u was kochane moje?

reklama
Jolasia jaki kolorek sobie zyczysz[emoji2]?
Aschlee troszke śmierdzi ale nie daje sie duzo octu .. Ale przewietrzysz chwilka i jest ok
Lux posortować od kolor czy tak o wsadzić ?[emoji2]

Do góry