reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux, Kami, Ewela dziękuje za wsparcie , ale czuje się mega źle.

Wiesz Kami też czułam , że to ten cykl a tu ...;(

Jak się nie pojawi @ do poniedziałku i ból jajnika nie ustąpi to zrobie drugi test. Kami a u Lady to też w dniu @ robiła test?

Kasia ja w dniu @ mialam negatyw, powtorzylam po tygodniu i byly 2 krechy.

Kasia,

Tak Lady robiła test w dniu @ i nawet temperatura jej spadła i była podlamana :) potem plamienia u niej były i co... Po 6 dniach dwie krechy. Teraz serduszko i juz mdłości :D niedługo kopniaki, poród i nieprzespane noce :):)

Tak więc spokojnie. U niektórych kobiet np test ciążowy nie wykazuje wogole ciazy. U innych juz tydzień po zapłodnieniu. Różnie to jest, ale dopóki n
@ nie ma to myśl pozytywnie

Tule mocno

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423231689939.gif
    uploadfromtaptalk1423231689939.gif
    59,9 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry