reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Wiecie co, przestanę narzekać chyba. Dziś dzwoniłam do koleżanki. Została sama z trójka dzieci, każde z innym, tylko na to najstarsze ma alimenty. Ma ponad 3 tys długu i to rośnie. Boże jak ona się w to wpakowała :-/

reklama
Ja musze sama podjac decyzje czy chce sie starac czy nie bo to troche ryzykowne nie dla dziecka a dla mnie...

Ostatnia edycja:
Lux wierz mi ze nie jestem w stanie poddac sie z tak "glupiego" powodu przeciez cholera nie musi byc zle....a moze ja odloze starania a akurat byloby dobrze...nie potrafie myslec ze na rok czy 2 musialabym zapomniec o swoich planach...nie potrafie

Jak mu juz dzis powiedzialam ze nie chce rezygnowac to powiedzial ze mam usiasc przemyslec na spokojnie sszystko i dac znac jak bede pewna w 100%

Kwestia jakie zagrożenia są z tym związane, ale myślę że warto podjąć walkę i od samego początku być pod opieką odpowiednich lekarzy! Uśmiech, będzie dobrze!:)

Aschlee aż mnie ciarki przeszły po tym co napisałaś. Kochana jesteśmy z Tobą pamiętaj!!!

Lux juz myślałam że Cię ufo porwalo ;)

Ewela i Julka życzę Wam ll kresek

Ja zaraz umrę chyba ;\

reklama
Do góry