reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Nie No Nie ma co czytać bo to bez sens... Kiedyś jednak człowiek nie wiedzial bo netu nie było i go stres omijal he

reklama
Można nie zaprzecze ale czasami to cuda na kiju wychodzą;) trzeba mieć dystans..
Zastanawiam się nad tym dlaczego nie zrobią czegoś takiego jak zlecanie badań przed ciążą... Badań które są ważne jak właśnie progesteron przecież to każda kobieta powinna mieć zrobione. Nagle potem dochodzi do plamien w ciążą i dopiero wtedy na pod trzymanie lekarz daje Luteine.. Gdyby dał.ja od razu na podstawie badań nie było by pewnie tych poronien i stresu. Nie wiedziałam.nigdy ze tak.to działa wszystko słabo... Wizyta na NFZ do ginekologa miesiące nawet... No czekaj sobie 2 msc smieszne

Wszelkie badania jakie są potrzebne najlepiej to robic sobie samemu. Zwykły ginekolog na nfz nie zapisze a i tak trzeba czekac wieki na wizyte. Jeszcze zeby choc mowili zrob se kobieto prywatnie te badania. Nie trzeba sie domyslac.
Najlepiej to trafic do jakiejs specjalistycznej porani bo inacaej to mozna liczyc tylko na siebie i swoj portwel.

Jołasia masz rację... Żeby chociaż powiedzieli co trzeba zrobić ale oni nic tylko folik i niech pani się stara.... Ja miałam jedynie usg narządów rodnych usg piersi cytologie i w sumie nic więcej . Ręce opadaja

reklama
Do góry