reklama
Można nie zaprzecze ale czasami to cuda na kiju wychodzą trzeba mieć dystans..
Zastanawiam się nad tym dlaczego nie zrobią czegoś takiego jak zlecanie badań przed ciążą... Badań które są ważne jak właśnie progesteron przecież to każda kobieta powinna mieć zrobione. Nagle potem dochodzi do plamien w ciążą i dopiero wtedy na pod trzymanie lekarz daje Luteine.. Gdyby dał.ja od razu na podstawie badań nie było by pewnie tych poronien i stresu. Nie wiedziałam.nigdy ze tak.to działa wszystko słabo... Wizyta na NFZ do ginekologa miesiące nawet... No czekaj sobie 2 msc smieszne
Zastanawiam się nad tym dlaczego nie zrobią czegoś takiego jak zlecanie badań przed ciążą... Badań które są ważne jak właśnie progesteron przecież to każda kobieta powinna mieć zrobione. Nagle potem dochodzi do plamien w ciążą i dopiero wtedy na pod trzymanie lekarz daje Luteine.. Gdyby dał.ja od razu na podstawie badań nie było by pewnie tych poronien i stresu. Nie wiedziałam.nigdy ze tak.to działa wszystko słabo... Wizyta na NFZ do ginekologa miesiące nawet... No czekaj sobie 2 msc smieszne
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Wszelkie badania jakie są potrzebne najlepiej to robic sobie samemu. Zwykły ginekolog na nfz nie zapisze a i tak trzeba czekac wieki na wizyte. Jeszcze zeby choc mowili zrob se kobieto prywatnie te badania. Nie trzeba sie domyslac.
Najlepiej to trafic do jakiejs specjalistycznej porani bo inacaej to mozna liczyc tylko na siebie i swoj portwel.
Najlepiej to trafic do jakiejs specjalistycznej porani bo inacaej to mozna liczyc tylko na siebie i swoj portwel.
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Tam tadam jestem!!!! Otóż kochane wyniki prl to 13,41
Ewela idziesz do gina bo juz nie wiem?
Ewela idziesz do gina bo juz nie wiem?
KasiaMarysia23
Jołasia masz rację... Żeby chociaż powiedzieli co trzeba zrobić ale oni nic tylko folik i niech pani się stara.... Ja miałam jedynie usg narządów rodnych usg piersi cytologie i w sumie nic więcej . Ręce opadaja
Kochana ja jak na razie nie narzekam na mojego
reklama
KasiaMarysia23
Ewel-ale Ci powiem, że w necie też wiele przydatnych rzeczy można przeczytać hi hi
Kochana szczególnie u Nas
Ja to uwielbiam Was wszystkie za poczucie humoru i za siłę żebyś wspierać inne dziewczyny