reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No, doczytałam :-)

U mnie dzisiaj spoko, nie było wymiotów chociaz kilka razy było już prawie tuż tuż ;-) wybrałam się dzisiaj do pracy zawiezc zwolnienie i wypelnic wniosek refundacyjny z ubezpieczenia, (wreszcie spuszczona ze smyczy ;-) ) co miało zajac mi 2 godziny łacznie z drogą, a tak sie zasiedzialam, ze 5 godzin mnie nie bylo :-/ na szczescie czulam sie dobrze a nudnosci pojawily sie dopiero jak wracalam, juz prawie pod domem.

Moj nick mial byc zupelnie inny, ale jak nie kombinowalam to i tak wszysko bylo juz zajete. No a że wtedy akurat w radio leciała jakas piosenka lady gagi to polaczylam lady z moim imieniem i wyszlo lady agnes ;-)

Karla nie przejmuj sie szefowa, teraz we wszystkich zakaladach kosmetycznych martwy sezon jest, moja kolezanka co tez ma salon mowi, ze to najgorszy okres w roku.

Kasia zdrowka dla taty.

Ewel mialas sie nie nakrecac przed @ a widze ze sie nakrecasz...

Ruda, przykro mi z powodu @. Tulę.

A i jeszcze dodam, ze macie zboczone zwierzeta ;-)

reklama
Lady nie nakrecac sie.... to nie takie proste szczegolnie ze bardzo boli mnie brzuch i wtedy chce zwariowac bo mam rozne mysli

Ewel,

Ale twoje zamartwianie i tak nic nie zmieni, a jak bedzies tak schizowac to jeszcze tfu tfu bedziesz miala problemy z zjasciem. Odpusc, a na pewno bedzie dobrze. Tule mocno.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

O jaaa w koncu doczytalam.Zostawic Was na chwile i taka produkcja ze mam lekture na wieczor ;)

Ewel kochana nie mysl pesymistycznie :tak: wiem ze to trudne ale tym razem musi byc dobrze :tak:

Ewel musisz jakoś przetrwać te dni do terminu @. A jak to Cię tak męczy to strzel se bete na dwa-trzy dni przed @. Będziesz mieć czarno na białym.

Czasami tak ciągnie dołem a czasami po jednej stronie tylko po lewej nie wiem jak to okreslic ale to nie jest taki bol jajnika jak mam czasami i do tego podobnie troche jak na @. A mnie boli zawsze na nia na 2dni max przed nie wczesniej. No nic lekarzem nie jestem ani tam nie zajrze co sie dzieje
:((

reklama
Ewel ja wiem, ze latwo powiedziec, ale zobacz po sobie zaszlas w cyklu w ktorym sobie nic nie wmawialas ;-) u mnie tez sie to potwierdzilo ;-) ja tam swoje wiem, szybciutko zajdziesz i bedziemy sobie chodzic w nastepna wiosne na spacerki z wozeczkami, wiec luzik, seksik i heja do przodu ;-)

Do góry