reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kochane dziewczyny a może napiszecie czemu macie taki a nie inny nick?
Zawsze interesowała mnie etiologia nicków :-)

Zacznę ja. "Paraplu" to po holendersku "parasolka", bardzo spodobało mi się do słowo, jego brzmienie i utkwiło mi w pamięci. I przy rejestracji to było pierwsze słowo jakie mi przyszło na myśl i stwierdziłam, że fajny z tego będzie nick.
Ja mam karla21 dlatego ze karla do mnie wszyscy mowia nikomu nie chce sie mowic karolina :) a 21 to oczko:) na szczescie :)

Ja juz na szczescie koncze pracę, a zaraz potem biorę się do nauki :( ja testować będę za jakiś tydzień dopiero. Czuje wewnątrz, że sie udało ;-)

&&&&& trzymam

Lux zazdroszcze drzemki. A ty skad wzielas pomysl na nick?:)

Lux mi przez ostatnie miesiące to się bociany śniją :p

Kamilove a ja myślałam że Twój nick to połączenie jakichś słów typu "kocham Kamila" albo że Ty masz na imię Kamila i jesteś kochająca :D

Dokładnie tak samo myślałam,

Jejku latam po mieście Wszędzie duże piżamy męskie, żadnej s a m to sporadycznie. Eh jestem konsultantka avonu i poprosiłam męża żeby dal swoim siostrom ma aż 3 katalog na luty i załatwił mi zamówienie. A jego siostry mają od kogoś na marzec i u tamtej osoby zamówily. No jestem wściekła, zależało mi na tym zamówieniu. Nic mu już nie będę mówić bo nie chce się kłócić. Wykończona jestem dzisiejszym dniem i zaraz się tu rozplacze

Ja mam dzisiaj tak ****o** nastroj ze masakra. Okazalo soe ze jednak jutro tez do pracy. Do tego dzisiaj a 19.30 mam jeszcze kogos na paznokcie :/ w pracy maly utarg szefowa wkurwiona jeden zwrot wiec kolejne mniej na dzisiaj... ehhh... jestem.mega kijowo nastawiona. Moj D tego nie rozumie :( a ja to mam ochote usiasc i ryczec :(

Karla ten dzień się skończy wreszcie i będzie lepiej.
Dziewczyny odkryłam ze moje cykle są 27dniowe... Cos mi aplikacja ze pokazywała albo ja zle Wpisalam... I wychodzi faktycznie że owu miałam przez to dzień wcześniej jak pokazał test. W szoku jestem;))

Witajcie! Nawet nie próbuje Was odczytać, bo nie dam rady: ) Dziś miałam urlop i cały dzień chodziłam po szmateksach: ) kupiłam dwie spódnice, spodnie i bluzkę. Jestem zadowolona, a waga pokazała dziś 1 kg mniej, pozniej zmienię pasek. Miłego wieczorku

Karla a bo ja miałam problem by się zarejestrować, bo żaden nick, który chciałam nie wchodził. I miało być luxja, ale nie weszło i zaczęłam kombinować i wyszło luxuorius :D

reklama
Karla, ale to nie Twoja wina, że utarg maly. Jest pogoda jaka jest, śnieg, ślisko, to ludzie tak nie chodzą. Pozatym jest przed 10-tym i mało kto ma kasę a przewaga ludzi ma pensje właśnie 10-tego.

Do góry