reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kurcze zachcialo mi sie nalesnikow i chyba na kolacje zrobie :D
A potem chodze i placze bo utylam [emoji57]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel ja wczoraj miałam jajka i ziemniaki. A hot-dogi też często robię :) a dzieciaki te moje to mówią, że wola być ze mną niż z rodzicami he he. Ale to mile :)

Ewel87 też mi się marzy pranie małych ciuszków :) A tutaj jeszcze tyle czasu do tego...ehhh.

Mam takie małe marzenie aby w następnym roku w Dzień Dziadka mój tata usłyszał, że zostanie po raz pierwszy dziadkiem. Taka niespodzianka mi się marzy bo wiem, że to jego największe marzenie <3

Kami ja się Wam niedawno chwaliłam, że schudlam 5 kg. I co? I ważyłam się u rodziców i mi to wróciło. Od wczoraj jem dużo mniej i ćwicze. Zła jestem na siebie!

Ze mną najbardziej moje poronienie przeszła moja siostra i w sumie mąż... Sama wtedy była.w 8 msc ciąży i jechała ze mną do szpitala.płakała razem ze mną...Ale nie chce już nawet o tym myśleć...
Ja schudłam 8kg i z tego w czasie świat przytylam znowu ale 2kg... Więc 6 mam na minusie i tak;)

Ewel ja przytylam przez te podwójne kolacje (jadłam w pracy i w domku) ostatnio i te frytki na kolację. A że ruchu mało to wiesz.

A gdy straciłam ciążę to właśnie mój tata i Tomek najbardziej to przeżyli. Rodzina Tomka nawet współczuję nie powiedziała.

Rodzice mojego męża nie wiedzieli i nie wiedzą o tym... Moi wiedzieli ale moja mama to jak się dow o mojej ciąży od razu po biegła do sklepu kupiła rożek butelki kocyk itp i po poronieniu z miesiąc Jak u niej byłam ona mi to wyjela i mówi zobacz jakie ładne następnym razem Tak wcześnie nie kupię. Myślałam że ja zabije...co za brak taktu;(

reklama
Ewel,moja matka gdy dowiedziała się, że idę na zabieg to przejęła się tym, czy mam kapcie czyste dodatkowe do szpitala! Myślałam, że ją udusze.

Do góry