reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

My mieszkamy z moim tata, płacimy internet, cyf Polsat i telefon w mix mamy oboje. Oczywiście światło na pół chocia ostatnie rachunki ja płaciłam.

reklama
Kasia,

Ja mam podręcznik do nauki npr i z niego korzystałam, ale pewnie w necie tez jest to gdzieś dobrze opisane :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Kasia my gdy mieszkaliśmy u moich rodziców to nie chcieli za wodę i prąd kasy. Za jedzenie też nie, ale ja i tak kupowałam jedzenia dużo. Mielismy tam swoją łazienkę, więc musiałam kupować chemię i proszek. Teraz na wynajmie jesteśmy.

Lux my myślimy o budowie, fakt mój P się bardzo ciężko dogaduje z tata. Wiesz mój P tez się denerwuje ze się dokładamy tak dużo, a mój brat kasę dostaje po prostu. Mój tata i tak często mi zwraca uwagę ze za dużo piore, że siedzę przy komputerze, dlatego chcę opłacać żeby mi nie wspominał. A co do Twojej nauki to nie wstydziłas się?

Kamilove zaraz poszukam :)

Tak wygląda ten mój cień po wyschnięciu testu. Co o tym myślicie? Bo nie wiem czy robić sobie nadzieję?

Załączniki

• 1422967516222.jpg
    1422967516222.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Ruda prawie nie widać ... Ja bym jutro zrobiła test albo poszła na betę bo Ty chyba na dniach masz dostać @? Wszędzie piszą ze wynik wtedy wiarygodny gdy np do 5min sie odczyta nie po 10

Do góry