reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jutro idę na progesteron i przy okazji myślałam że zrobię ale za wcześnie chyba
Kamilove a wiesz ze swiruje dyrektorka wie ze planuje dziecko i ciągle pyta czy już ma kogoś szukać na zastępstwo też mnie to cisnie

To powiedz dyrektorze, że jak będzie czas to ja poinformujesz ;) Przecież nie wie się odrazu po seksiku o ciąży [emoji57]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ruda,

Trzeba na spokojnie chociaż wiem, że to tylko łatwo się mówi. Trzymam kciuki za ciebie i ten cykl [emoji106] [emoji106]

Ewel,

Najlepiej nic nie mówic bo ludzie są dziwni [emoji53]

Ewel,

A dziękuję dobrze ;) mała juz dużo lepiej się czuje o dziwo nawet katar minął :)

Tak, mój Ł juz dawno w pracy :)

Ja jeszcze doleguje ale zaraz też będę wstawać :)

reklama
Myślę że na bete jest za wcześnie niestety. Sama też bym chciała wiedzieć ale nic nie przyspuesze niestety

Do góry