reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Lady-zależy jaka masz wadę. U mnie to jest uszkodzony nerw po operacji zeza i przy większym wysiłku oczy mi mgła zachodzą. Kami-u mnie ten szpital to też porażka. Ja będę rodzic w innym niż ten, do którego należę. Anulka ja lubię mieć ładne paznokcie :)

reklama
Lady-zależy jaka masz wadę. U mnie to jest uszkodzony nerw po operacji zeza i przy większym wysiłku oczy mi mgła zachodzą. Kami-u mnie ten szpital to też porażka. Ja będę rodzic w innym niż ten, do którego należę. Anulka ja lubię mieć ładne paznokcie :)
Oj ja tez uwielbiam, często robię sobie sama różne wzorki itd zależy z kim i gdzie mam praktyki i czasem schodzi mi sporo ale efekt warty jest tej pracy :) tak potem cieszą oko..

Lux a daleko masz ten szpital w ktorym chcesz rodzic? bo ode mnie do warszawy jest 100 km... Chyba zdaze co ?: P

Lux,

Ja ze swojego szpitala miałam lekarza, a 50km nie widziało mi się dojeżdżać. Koniec końców wszystko szczęśliwie się skończyło :):) a i dzięki temu że rodziłam na miejscu Ł był z nami ;)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Niestety mamy kolejnego Aniołka :( dziewczyny proszę Was trzymajcie kciuki za Age i jej męża żeby jakoś przetrwali te trudne chwile. Siedzę i płacze, Boga nie ma!

Tak po 6,5h męki i 1,5h partych wzięli mnie na cc :)

Khadi,

W dniu przyjęcia do szpitala lekarka oceniła wagę młodej na 3700 wiec trochę się spodziewałam. Ale wiadomo margines błędu jest spory przy usg.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Przerazilabym sie tym, ale pieknie dalas rade:-) moja miala 3300 identycznie jak na ostatnim usg

reklama
Do góry