Lady-zależy jaka masz wadę. U mnie to jest uszkodzony nerw po operacji zeza i przy większym wysiłku oczy mi mgła zachodzą. Kami-u mnie ten szpital to też porażka. Ja będę rodzic w innym niż ten, do którego należę. Anulka ja lubię mieć ładne paznokcie
reklama
anulka88k
Fanka BB :)
Oj ja tez uwielbiam, często robię sobie sama różne wzorki itd zależy z kim i gdzie mam praktyki i czasem schodzi mi sporo ale efekt warty jest tej pracy tak potem cieszą oko..Lady-zależy jaka masz wadę. U mnie to jest uszkodzony nerw po operacji zeza i przy większym wysiłku oczy mi mgła zachodzą. Kami-u mnie ten szpital to też porażka. Ja będę rodzic w innym niż ten, do którego należę. Anulka ja lubię mieć ładne paznokcie
Lux a daleko masz ten szpital w ktorym chcesz rodzic? bo ode mnie do warszawy jest 100 km... Chyba zdaze co ?: P
Lilolo
Lux,
Ja ze swojego szpitala miałam lekarza, a 50km nie widziało mi się dojeżdżać. Koniec końców wszystko szczęśliwie się skończyło a i dzięki temu że rodziłam na miejscu Ł był z nami
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Ja ze swojego szpitala miałam lekarza, a 50km nie widziało mi się dojeżdżać. Koniec końców wszystko szczęśliwie się skończyło a i dzięki temu że rodziłam na miejscu Ł był z nami
Lady Agnes
Lux ja wlasnie tez przeczytalam. Siedze i rycze :-(
khadi
Tak po 6,5h męki i 1,5h partych wzięli mnie na cc
Khadi,
W dniu przyjęcia do szpitala lekarka oceniła wagę młodej na 3700 wiec trochę się spodziewałam. Ale wiadomo margines błędu jest spory przy usg.
Przerazilabym sie tym, ale pieknie dalas rade:-) moja miala 3300 identycznie jak na ostatnim usg
reklama