reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Eee chyba 9 [emoji14]Kami, który Ty masz dc?
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Lady Agnes
Widzę, że mam drożdże w lodówce mąka w szafie jest. Jutro będą gorące bułeczki na kolację
Mniam, mniam, przyslij troche jutro ;-)
Lady Agnes
A ja jestem wczesniakiem, miesiac przed terminem. Mamula miala mnie rodzic w polowie stycznia a ja wyskoczylam z wrzaskiem na swiat przed swietami bozego narodzenia ;-) podobno bylam brzydka, mala i chuda, same kosci
Kamilove ja mam teraz ponad tydzien roznicy wedlug om i usg. Ciekawe czy to sie zmniejszy pozniej czy nie
Kamilove ja mam teraz ponad tydzien roznicy wedlug om i usg. Ciekawe czy to sie zmniejszy pozniej czy nie
Ostatnia edycja:
khadi
A ja jestem wczesniakiem, miesiac przed terminem. Mamula miala mnie rodzic w polowie stycznia a ja wyskoczylam z wrzaskiem na swiat przed swietami bozego narodzenia ;-) podobno bylam brzydka, mala i chuda, same kosci
Dziwne, ciekawe dlaczego tak jest?
reklama
Lilolo
Pewnie się zmniejszy, zwykle tak jestA ja jestem wczesniakiem, miesiac przed terminem. Mamula miala mnie rodzic w polowie stycznia a ja wyskoczylam z wrzaskiem na swiat przed swietami bozego narodzenia ;-) podobno bylam brzydka, mala i chuda, same kosci
U mnie było prawie 3 tygodnie różnicy wiec to się nie zmniejszyło
Ja też byłam brzydka jako niemowlak. Chuda i długa. Ważyłam 2200g a miałam 49cm
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka