reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Napisze mi, że on ma rodzine na utrzymaniu a ja świruje pawiana [emoji14]

Lux,

Ten avek to przez przypadek :mad:
Idę szukać swojej małpy ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

A Ty mu napisz ze musisz go naładować bzzzzzzz..... Zeby mogl robic nadgodziny i spełniać tez zachcianki żonki [emoji6]

reklama
Witam wieczorkiem ;) pytanie moje brzmi następująco: czy gorące kąpiele faktycznie źle działają na zagnieżdżanie się fasolki? Bo pod nosem mam baseny termalne i chciałam się wybrać jutro ale tam wysoka temperatura?

Lux... Chyba za mało seksu [emoji13] sory jak cos ale juz tak mam głodnemu chleb na mysli to taki zboczuch ze mnie ok mykam ciałlllll

reklama
Do góry