reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove podolasz 3 dzieci?;)) nie no na pewno :) wesoło będziesz miała. W sumie sporo godzin wychodzi chyba? A to znalazłaś jakieś ogłoszenie?że tak blisko Ci się udało?
Nie, to po znajomości :)
Ja pracy ogólnie nie szukałam bo nie mam z kim młodej zostawić.

Trójkę dzieci będę miała tylko do powrotu Ł potem on Jago zabierze.
A Lena od 8 do 15 w przedszkolu. Więc myślę, że nie będzie źle.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

To maluto faktycznie mimo wszystko Lux też masz Ale właśnie w większych miastach inaczej jest sama jestem z małego miasta i mam porównanie Ja w Warszawie jak byłam opiekunką od pn do pt od 8-17 mialam 1900

I też miałam płatne za urlopy czy chorobe cała kwotę. Kiedyś w kwietniu tydzień byłam tylko Bo 3 tyg miałam.urlopu i dostałam cała pensje

W moim mieście to za godzinę opiekunce z 5-6zl płacą a np tu w Wawie od 8-25zł nawet zależy na jaka rodzinę sie trafi.

Kamilove Ale fajnie bo blisko i mała zabierzesz.

Ewel,

To już wogóle super. U nas opiekunka za jedno dziecko tysiaka dostanie :)

No ale ja mogę tu zabierać młodą więc kasa na czysto.

Tylko Ł pewnie nie będzie zadowolony bo ja samochód zabiorę i z kolegą będzie musiał jeździć.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Jak mialam dwoch braci w miescie to mialam 450, ale bylam malo godzin, takze wiecej nie moglam wyciagnac, potem przy jednej dziewczynce mialam 500-700, bo za godzine mialam, a oni roznie pracowali, potem mialam dwulatke i oni 5 zl za godzine dawali i tak miedzy 600-700 mialam, a na studiach mialam w weekendy dziwczynke i miala 10 zl za godzine, ale to w duzym miescie bylo, wiec ekstra stawka

Do góry