reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove podolasz 3 dzieci?;)) nie no na pewno :) wesoło będziesz miała. W sumie sporo godzin wychodzi chyba? A to znalazłaś jakieś ogłoszenie?że tak blisko Ci się udało?
Nie, to po znajomości :)
Ja pracy ogólnie nie szukałam bo nie mam z kim młodej zostawić.

Trójkę dzieci będę miała tylko do powrotu Ł potem on Jago zabierze.
A Lena od 8 do 15 w przedszkolu. Więc myślę, że nie będzie źle.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

To maluto faktycznie mimo wszystko Lux też masz Ale właśnie w większych miastach inaczej jest sama jestem z małego miasta i mam porównanie Ja w Warszawie jak byłam opiekunką od pn do pt od 8-17 mialam 1900

I też miałam płatne za urlopy czy chorobe cała kwotę. Kiedyś w kwietniu tydzień byłam tylko Bo 3 tyg miałam.urlopu i dostałam cała pensje

W moim mieście to za godzinę opiekunce z 5-6zl płacą a np tu w Wawie od 8-25zł nawet zależy na jaka rodzinę sie trafi.

Kamilove Ale fajnie bo blisko i mała zabierzesz.

Ewel,

To już wogóle super. U nas opiekunka za jedno dziecko tysiaka dostanie :)

No ale ja mogę tu zabierać młodą więc kasa na czysto.

Tylko Ł pewnie nie będzie zadowolony bo ja samochód zabiorę i z kolegą będzie musiał jeździć.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Jak mialam dwoch braci w miescie to mialam 450, ale bylam malo godzin, takze wiecej nie moglam wyciagnac, potem przy jednej dziewczynce mialam 500-700, bo za godzine mialam, a oni roznie pracowali, potem mialam dwulatke i oni 5 zl za godzine dawali i tak miedzy 600-700 mialam, a na studiach mialam w weekendy dziwczynke i miala 10 zl za godzine, ale to w duzym miescie bylo, wiec ekstra stawka

Do góry