reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Nie, to po znajomościKamilove podolasz 3 dzieci?) nie no na pewno wesoło będziesz miała. W sumie sporo godzin wychodzi chyba? A to znalazłaś jakieś ogłoszenie?że tak blisko Ci się udało?
Ja pracy ogólnie nie szukałam bo nie mam z kim młodej zostawić.
Trójkę dzieci będę miała tylko do powrotu Ł potem on Jago zabierze.
A Lena od 8 do 15 w przedszkolu. Więc myślę, że nie będzie źle.
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
ja mam trojke i daje rade, choc nieraz jest ciezko, bo jak zaczna rozrabiac to jest masakraKamilove podolasz 3 dzieci?) nie no na pewno wesoło będziesz miała. W sumie sporo godzin wychodzi chyba? A to znalazłaś jakieś ogłoszenie?że tak blisko Ci się udało?
Lilolo
Fanka BB :)
Ewel,
To już wogóle super. U nas opiekunka za jedno dziecko tysiaka dostanie
No ale ja mogę tu zabierać młodą więc kasa na czysto.
Tylko Ł pewnie nie będzie zadowolony bo ja samochód zabiorę i z kolegą będzie musiał jeździć.
To już wogóle super. U nas opiekunka za jedno dziecko tysiaka dostanie
No ale ja mogę tu zabierać młodą więc kasa na czysto.
Tylko Ł pewnie nie będzie zadowolony bo ja samochód zabiorę i z kolegą będzie musiał jeździć.
reklama
Jak mialam dwoch braci w miescie to mialam 450, ale bylam malo godzin, takze wiecej nie moglam wyciagnac, potem przy jednej dziewczynce mialam 500-700, bo za godzine mialam, a oni roznie pracowali, potem mialam dwulatke i oni 5 zl za godzine dawali i tak miedzy 600-700 mialam, a na studiach mialam w weekendy dziwczynke i miala 10 zl za godzine, ale to w duzym miescie bylo, wiec ekstra stawka