reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

My mamy w miarę równo dookoła bloku ;);)
Ale blisko las i chce na pompowanych kolach. Teraz mam dla Jagodziszona baby designe sprint i on ma koła piankowe i dosyć ciężko po lesie go prowadzić. Z x-landerem w życiu by nie wygrał, ale sporo lżejszy jest :tak: więc mi łatwiej :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Lux,

Ja swojego xa mialam na pompowanych kołach i on nie był sztywny, ale w porównaniu z sąsiadki jedo balerina to jednak tak bo tamten to z tych bujających. A ja tego chcialam we wózku uniknąć.

Wadą x-landerów jest ich wielkość. Ale go wózki nie do zajechania :)
Zadowolona byłam. Ale nie mieliśmy gdzie go trzymać, przy większych zakupach do auta ledwo się mieścił i go sprzedaliśmy.

Hej

Kamilove mi sie tw wozki na bialym stelazu podobaja;-)

Asxhlee tez uwiwlbiam ogladac takie rzeczy;-)

Lux a to ty pokazalas te linki;-) bebetto sa fajne na bialym stelazu;-)

sprintem jezdzilam u kolezanki, ale ja niska jestem i on za wysoki mi byl, a sprint teraz tez wychodzi z regulowana raczka i sprint plus sie nazywa
Ja też niska i wysokość mi przeszkadza i zbyt mała budka. W xa to była buda :D

No ale nie można mieć wszystkiego, a tysiaka za spacerówkę żal było mi dać.

Ja bym nie wzieła białego stelaża :no: balabym się, że zaraz się zniszczy ;);)

Ale nie powiem efektownie wyglądają te wózki

reklama
Do góry