reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

My mamy w miarę równo dookoła bloku ;);)
Ale blisko las i chce na pompowanych kolach. Teraz mam dla Jagodziszona baby designe sprint i on ma koła piankowe i dosyć ciężko po lesie go prowadzić. Z x-landerem w życiu by nie wygrał, ale sporo lżejszy jest :tak: więc mi łatwiej :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka ;)

reklama
Lux,

Ja swojego xa mialam na pompowanych kołach i on nie był sztywny, ale w porównaniu z sąsiadki jedo balerina to jednak tak bo tamten to z tych bujających. A ja tego chcialam we wózku uniknąć.

Wadą x-landerów jest ich wielkość. Ale go wózki nie do zajechania :)
Zadowolona byłam. Ale nie mieliśmy gdzie go trzymać, przy większych zakupach do auta ledwo się mieścił i go sprzedaliśmy.

Hej

Kamilove mi sie tw wozki na bialym stelazu podobaja;-)

Asxhlee tez uwiwlbiam ogladac takie rzeczy;-)

Lux a to ty pokazalas te linki;-) bebetto sa fajne na bialym stelazu;-)

sprintem jezdzilam u kolezanki, ale ja niska jestem i on za wysoki mi byl, a sprint teraz tez wychodzi z regulowana raczka i sprint plus sie nazywa
Ja też niska i wysokość mi przeszkadza i zbyt mała budka. W xa to była buda :D

No ale nie można mieć wszystkiego, a tysiaka za spacerówkę żal było mi dać.

Ja bym nie wzieła białego stelaża :no: balabym się, że zaraz się zniszczy ;);)

Ale nie powiem efektownie wyglądają te wózki

reklama
Do góry