reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hehe ja musze częściej narzekać że za mało testujecie bo od razu lepiej heh gratulacje :) mleko na zgage w ciąży najlepsze, całą szklanke wypij i powinno być git

Noelka czytałam tylko, nie próbowałam się nawet rejestrować jak widziałam jak się tam wyzywają od idiotek i kretynek jak któraś pytanie zadała :p a wiele jest takich for. Kafeteria wiedzie prym wśród tak "miłych" oczekujących :)

Natalia, jak od Twojego narzekania są 2 kreski na teście, to zacznij narzekać tak około 12 lutego :D prooooszę ;)

Ruda Hetera, kafeterię to też kojarzę z tego.. masakra tam jest! ale też się tam nie rejestrowałam

reklama
Lady Agnes, dzięki, że pytasz :) ciągle mnie ten kaszel męczy... i ogólnie jeszcze osłabiona się czuje, spałam dzisiaj prawie cały dzień. A jutro do pracy, ależ mi się nie chce!

Do góry