reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kolacja zjedzona :) co do rodziny mojego Tomka to ja nawet nie mam ochoty tam niekiedy chodzić :-/ chodzę tam ze względu na jego siostrzenice, bo kocham ta mała.

Czyli mloda nie wdala sie w mamusie, to dobrze. Ja tez juz po kolacji cos slodkiego bym zjadla, ale troche pozno..

Zofia8 w południe był kryzys... Było gorzej...Nowe ropnie się tworzą:(ale jakaś chirurg dobra wszystko zaczyna diagnozować jak trzeba i cos się rusza... Jutro wyniki z zakładu higieny dużo rozwiążą...

Młoda ma 9 lat i jest cudowna. Ciągle ją tulę i całuje. Ma swoje wejścia, ale to przez moja teściowa, bo to nerwowa kobieta i Julia potem się jej buntuje. Przy mnie jest grzeczna. Strasznie ją kocham.

9 lat to juz duza pannica, to moze juz nie bedzie jak reszta. Fajnie, ze chociaz jedna jest w porzodku... ewel a co jest Twoeje siostrzrnicy, jesli moge spytac?

reklama
Do góry