reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Odkryłam właśnie super aplikacje na telefon kalendarzyk dla kobiet ale bardzo przydatny fajnie pokazuje wszystko polecam;) to Period Diary taka ikonka z dziewczynka

reklama
Rosol pycha u mnie jest w kazda niedziele. Pola te mi sie podoba, ale maz kreci nosem za to dla chlopca czarna dziura. Chcialam kiedys Huberta, ale mi podebrali

DZiewczyny mam takie pytanie, jako ze nigdy nie mialam zadnych problemow z gornym odcinkiem przewodu pokarmowego: po absolutnie kazdym posilku i czesto pomiedzy, a po herbacie lub soku to juz na maxa, mam uczucie kwaśności w ustach? Czy to zgaga czy cos innego? Nie wiem jak podejsc do tematu zeby sie tego pozbyc...

Lady Ja miałam tak w ciąży .... Płukanie ust płynem do płukania jamy ustnej mi pomogło tylko bez alkoholu do tego miałam czasami bardzo wyczulony wech i nocą czasami czułam np zapach mięsa pieczonego który nie dawał mi spać ;)mimo ze wcale nikt mięsa nie piekl;)

reklama
Do góry