reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

To faktycznie dlugo, ale moze w koncu sie uda... kolezanka zaszla niedawno w ciaze po kilku latach staran, tylko ze oni sie intensywnie leczyli... naprade nie wiedzialam, ze to tak czesto sie zdarza

reklama
Żadna masakra... Lux a ty miałaś monitoring cyklu? Bo skoro dochodzi do owu a 9 cykl i nic to.może jednak trzeba cos wspomóc.jakoś lekami czy coś

Ja zanim zaszlam to się bałam ze moze bezplodni jesteśmy ale skoro się udało to myślę że i teraz się uda u mnie i u Ciebie Lux;)też tylko pytanie czy nic nam się nie przedstawiło niby miałam usg itp i jest dobrze cykle regularne zobaczymy

Ja mam jakis dupiaty dzien dzisiaj.Wszystko mnie drazni.Chodze taka nabuzowana caly dzien.Jakies zle przeczucia ciagle mnie przesladuja...u mnie Taz wlasnie sypie snieg

Khadi witaj bo chyba jeszcze sie nie przywitalam :)

Ewel ja kilka razy miałam monitoring. Wszystko jest ok. Tylko pamiętaj, że przez mój tryb pracy mi niekiedy opuszczamy owu z Tomkiem. Także ja się nie martwię. Lekarz mówił, że po roku mogę zacząć się martwić.

reklama
Tez sie leczyla? Ja kiedys czytalam, ze starania tak do roku czasu sa normalne, a tak poza tym Lux za ta masakre to Cie przepraszam poprostu nie odbyta z takim tematem jestem...

Do góry