reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Najgorzej chyba będzie przeżyć ten dzień w którym to się stało... Chyba ze maleństwo będzie w brzuszku to może ciut łatwiej....

reklama
Pewnie troche latwiej, ale strata to strata i na zawsze zostanie... ja nie rozumie tego swiata jak ktos chce miec dziecko to ma pod gorke a Ci co nie chca mnarza sie jak kroliki. Ja narzekac nie moge bo jedno zdrowe mam i latwo nam to przyszlo, pomimo Hashimoto, ale...

Ewel nie wiem czy będzie mi łatwiej :( to za bardzo boli. Khadi-ja w Wlkp mieszkam, koło Poznania i tu może kilka razy spadł śnieg w małych ilościach, po czym stopniał :)

Lux też myślę że będzie ciężko..i nie da się tego zapomnieć mimo że pojawi się to dzieciątko nasze w końcu na świecie . To trudne przeżycie...

Dziewczyny czy zdążyło się Wam kiedyś że mimo długotrwałego i urozmaiconego sensu facet nie kończy? Koleżanka zastanawia się czy jest dla niego mało atrakcyjna czy powinni pójść do seksuologa.
Co o tym myślicie?

reklama
Ewel-będę patrzeć na to dziecko i myśleć, jakby wyglądało tamto, czy byłby syn czy córka itd. Takich myśli nie da się uniknąć. Khadi-ja też uwielbiam wiosnę :)

Do góry