reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zakocona sex zawsze po klotni jest najlepszy;-)

Ewel wlasnie jakie badania najlepiej zrobic?

Milka super wiesci;-)

Kamilove a ja estradiol milam 173,00 ale to bylo na koncowce cyklu, jest ol? Patrze na zeszloroczne wyniki...

reklama
Robić chce ją w lutym gdy dostanę @, bo pewnie dostanę. Jeśli będzie za wysoka to hop do lekarza. I wtedy pewnie mi bromka przepisze. Powiedzcie ile kosztuje ten lek i jak się po nim czułyscie?

Lux lepiej;-) wiesz jakby mi ktos powiedzial ze uda mi sie zajsc napewno , to ok;-) ale mam obawy ze sie juz nigdy nieuda...
Ale juz dzialam zalatwilam sobie lekarza blisko co ma dobre opinie i sprobuje, bo do mojego to troche daleko i pogodzic z corka i praca jest bardzo ciezko;/
Ale jest juz ok;-)

Ja nie wiem jakie badania jak ktoś ciążę planuje to w sumie cytologia mocz usg narządów rodnych i usg piersi ja miałam tylko to... Nikt więcej nic nie zlecal a plus branie foliku.
Jeszcze miałam morfologie i tsh . Po poronieniu robię sama to co kiedyś endokrynolog mi zlecił ale zaszlam przed zrobieniem...

Ostatnia edycja:
Zakocona sex zawsze po klotni jest najlepszy;-)

Ewel wlasnie jakie badania najlepiej zrobic?

Milka super wiesci;-)

Kamilove a ja estradiol milam 173,00 ale to bylo na koncowce cyklu, jest ol? Patrze na zeszloroczne wyniki...
Julia no to wynik piękny. Ja na końcówce cyklu mam własnie te 49 :/

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kamilove ale znow 100% pewnosci niemam czy to na koniec bylo robione... cos mi swita ze byla mowa o koncowce cyklu, ewentualnie srodek xyklu...a jakny byl to srodek cyklu?

Lady Agnes hmm jak badania pokaza ze jestem zdrowa to bede cierpliwie czekac;-)

Lux a jakie badanie chcesz zrobic?

Ostatnia edycja:
Do góry