reklama
Usnelam może koło 3 w końcu. Wstać musieliśmy razem, w łazience mnie przytulił i przeprosił przyznając się, że się masturbowal. Powiedziałam, że dawno nie czułam się tak tragicznie i więcej nie umiałam wydusic bo znowu zaczęłam ryczec. Rycze już z 15 min, on sobie poszedł.Zakocona... W szoku jestem ze on tak sie zachowuje a rozmawiałas z nim o Tym co jest powodem.jego zachowania np
Moje ego jest obecnie na poziomie -1000000. Jestem totalnie totalnie załamana.
zakocona no ja Cię rozumiem... Wcale Ci się nie dziwię... Ja raz w historii przeglądarki widziałam ze mój M oglądał takie strony jak byłam w pracy ale zrobiłam aferę... Bo ja tego nie rozumiem czemu np ze mną nie chce obejrzeć tylko sam oglądał gole baby. Taką chyba naturą facetów oni nie wiedza ze nas to potem boli w Jakiś sposób. Ale on na pewno masturbowal sie...może Ci się wydawalo
Zakocona współczuję Ci gdyby mój facet się masturbowal to bym poczuła upokorzona! To przykre, bo przecież jesteście w związku, współżyjecie. Faceci mają taka naturę, to fakt. Ale smutne to, że potem kobieta ma przykrości z tego tytułu
Lilolo
Fanka BB :)
U nas tez zimno czuje się tragicznie
A apetyt mam za 10
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
A apetyt mam za 10
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
reklama