reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove u nas niema takiej opcji!! jak in vitro czy inseminacja...
M napewno sie na to niezgodzi:/
Jak teraz przez pare cykli sie nieuda to wroce do zastrzykow, i glebszej diagnozy ale nic poza tym... M az tak zdeterminowany niejest...

oj to bijące serduszko.... Żałuję że mój M tego nie widział... Tak pięknie biło i przestało.... Dobrej nocy. Damy radę dziewczyny

Kamilove u nas niema takiej opcji!! jak in vitro czy inseminacja...
M napewno sie na to niezgodzi:/
Jak teraz przez pare cykli sie nieuda to wroce do zastrzykow, i glebszej diagnozy ale nic poza tym... M az tak zdeterminowany niejest...
My pewnie się zdecydujemy. Ja bardzo marze o trójce dzieci. Nie chce by myszka była jedynaczka :no:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove zazdroszcze podejscia meza... do drugiego dziecka musialam go przekonac, bo twierdzil ze corka nam starczy:/
Argumenty trafily;-) ale marne szanse by na cos wiecej sie zgodzil...

Witam!

Kochane jestem już po owulacji dzień :-) , chciałabym się jak najszybciej zaszczepić ale boję się w tym cyklu i pewnie muszę raczej poczekać do kolejnej @??? Mam nadzieję że cykl będzie krótki bo owulka była w 12 dniu cyklu ;-)

Miłego dnia!

siemcia, ja was dziewczyny podziwiam za to że chcecie więcej niż jedno dziecko, jak jak mnie tak strasznie ten brzuch bolał i sikanie ganial co 10 minut to już miałam myśli ze to pierwsze i ostatnie bo ja tego więcej nie wytrzymam hihi ale z czasem pewnie wszystko się zmieni. Biedny ten mój m będzie jak mnie mdlosci dopadną, znowu się nasłucha:p

Yesenia trzymamy kciuki za efekty tego cyklu :)
Natalia ja po porodzie synka zarzekalam się ze jedno ale wszystko jest do przeżycia. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci i do tego będę dążyć. Jeśli tylko nasza sytuacja na to pozwoli :)

reklama
dziewczyny a powiedzcie mi który kwas foliowy jest najlepszy, bo cena się roznia a dawka w zasadzie taka sama i nie wiem czy warto przepłacać, do tej pory biore folik, zostały mi 4 tabsy i dziś się wybieram po następny i nie wiem, folik podobno jest znany ale wcale nie lepszy niż inne tańsze np. z pregna med.??

Do góry