reklama
A moje męża siostry córka dopiero zaczęła tak naprawdę mówić jak miała 3 lata... U każdego dziecka inaczej. Jak zacznie szybko chodzić to mowa później przychodzi itd... Bo wtedy już skupiają się na tym co potrafią a dziś dziewczynka z mojej gr mowi do mnie ze jej mama nie jest dojna bo nie ma jeszcze dzidziusia w brzuchu Ale moze i ma malutkiego i go jeszcze nie widać)
Lilolo
Fanka BB :)
Moja młoda mówi: mami, babi, baba, tata, tu, tutaj, pipa-lampa , bia bia - dobre, papa, nie, dziadzi, ciucia -ciocia, aja - piesek/kotek, titit, mniam mniam, dziedziu - dziękuję, nablowie - na zdrowie, blada - dobranoc, la - dwa
No i rozumie wszystko. Zrobi sroczka kaszkę, pokaże ile ma latek, gdzie ma wszystkie czesci ciala, gdzie pralka, gdzie lodowka, gdzie kuchni, telefon, drzwi, dom, ptaki itd. Najlepiej jak się jej pytamy jak ma na imię. To łapie się za głowę rączkami i nią na boki kręci
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
No i rozumie wszystko. Zrobi sroczka kaszkę, pokaże ile ma latek, gdzie ma wszystkie czesci ciala, gdzie pralka, gdzie lodowka, gdzie kuchni, telefon, drzwi, dom, ptaki itd. Najlepiej jak się jej pytamy jak ma na imię. To łapie się za głowę rączkami i nią na boki kręci
Lilolo
Fanka BB :)
Niedawno babka w biedronce się Guci pytała jak ma na imię, a ta właśnie łapię się za głowę i głowa na bokijuz sobie to wyobrazam Kami
Babka na nas, a my w śmiech
reklama