reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi nie...teraz przychodzą nam remontowac kuchnie lazienke i toalete(wymiana mebli kuchennych,podlug wanny itp) ale to robi państwo,bo mamy dom socjalny...ale musimy wyremontować garderobę(nie urzywamy jej narazie) i nasza sypialnie a jak kasy starczy to tez ogród
no to super, zaraz inaczej bedzie sie mieszkacLuxi nie...teraz przychodzą nam remontowac kuchnie lazienke i toalete(wymiana mebli kuchennych,podlug wanny itp) ale to robi państwo,bo mamy dom socjalny...ale musimy wyremontować garderobę(nie urzywamy jej narazie) i nasza sypialnie a jak kasy starczy to tez ogród
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Salon zrobilismy od razu jak sie wprowadziliśmy(we wrzesniu)korytarz tez a na reszte braklo czasu i kasy
no tak kasa idzie jak wodaSalon zrobilismy od razu jak sie wprowadziliśmy(we wrzesniu)korytarz tez a na reszte braklo czasu i kasy
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
A no właśnie,w maju mamy jechac na wakacje...mieliśmy jachac do polski ale nie da rady wiec chcemy gdzieś w uk ale w sumie troche mi kasy żal...bo remont i wyprawka na głowie
u ns najblizsze miesiace beda mega wydatkoweA no właśnie,w maju mamy jechac na wakacje...mieliśmy jachac do polski ale nie da rady wiec chcemy gdzieś w uk ale w sumie troche mi kasy żal...bo remont i wyprawka na głowie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
No u nas tez do wrzesnia same wydatki bo renont,wyprawka,sofe do salonu musimy kupic rozkładaną(babcia przyjeżdża zeby zajac sie malym jak bede na porodowke jechać) i maly od wrzesnia do szkoly wiec biurko trzeba kupic ale jakos tam radę damy...wyprawke w wiekszosci mam w planach używaną kupować
wiez lepiej co miesiac kupic cos i sie zbieraNo u nas tez do wrzesnia same wydatki bo renont,wyprawka,sofe do salonu musimy kupic rozkładaną(babcia przyjeżdża zeby zajac sie malym jak bede na porodowke jechać) i maly od wrzesnia do szkoly wiec biurko trzeba kupic ale jakos tam radę damy...wyprawke w wiekszosci mam w planach używaną kupować
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Tak mam zamiar zrobic ale wiem ze nie wszystko oplaca sie kupowac nowe a szczególnie ciuszki bo maleństwo i tak nie znosi...wiem jak synek...kupowac pewnie zaczne po 20tc jak poznam płeć