reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik tomik wydany w małym nakładzie dostepny tylko w kilku ksiegarniach ale to zawsze jakis debiut...cóż podobno na moj wiek(22 lata wtedy) to i tak nieźle...a taki pierwszy pierwszy debiut to moj wiersz odczytalam na akcji "cala polska czyta dzieciom" bylam wtedy chyba w 3kl szkoły podstawowej ;)

reklama
Kasik tomik wydany w małym nakładzie dostepny tylko w kilku ksiegarniach ale to zawsze jakis debiut...cóż podobno na moj wiek(22 lata wtedy) to i tak nieźle...a taki pierwszy pierwszy debiut to moj wiersz odczytalam na akcji "cala polska czyta dzieciom" bylam wtedy chyba w 3kl szkoły podstawowej ;)

Juz nie byc taka skromna, to duzy sukces jak na początek :-)

Kasik-dla mnie to dopiero poczatek drogi(ambitna jestem a jak) ale wiem od ludzi siedzacych w tym głębiej ze z moim stylem i tematami(przemoc,gwalt,okaleczania,niechciane dzieci,śmierć) prac będę miała problemy zeby sie przebić,niestety ludzie lubią czytac o milosci

Luxi-dla mnie grey kiepski w swoim gatunku...czyt.kiepsko napisany...ja kocham fantastyke,szczególnie ta starą(cykl kolo czsu,ognisty miecz) i dramaty o dzieciach(Okaleczona)

Kasik-dla mnie to dopiero poczatek drogi(ambitna jestem a jak) ale wiem od ludzi siedzacych w tym głębiej ze z moim stylem i tematami(przemoc,gwalt,okaleczania,niechciane dzieci,śmierć) prac będę miała problemy zeby sie przebić,niestety ludzie lubią czytac o milosci

I to prawda akurat.. no ale musisz pisać w nurcie, w którym czujesz sie najlepiej.. na pewno znajdziesz grono wielbicieli i takiej tematyki.

Luxi-mało kto lubi i rozumie przeslanie takiego tematu,czesto slysze ze przedstawiam coś np.gwalt na 11latce zbyt obrazowo,ludzie nie rozumieja dlaczego...

reklama
Do góry