reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux c ieszę się, że jednak staranka przyspieszone. I macie rację :)
U mnie z dnia na dzień jest coraz lepiej. Tylko młody daje popalić. Dodatkowo nie mam jeszcze pokarmu i to mnie już dołuje...

Lux c ieszę się, że jednak staranka przyspieszone. I macie rację :)
U mnie z dnia na dzień jest coraz lepiej. Tylko młody daje popalić. Dodatkowo nie mam jeszcze pokarmu i to mnie już dołuje...
co sie dzieje dokladnie? a co lekarze mowia na temat tego pokarmu, laktacji? kiedy to sie zacznie? a mlody bez problemu ciagnie z butli? co do staran, to doczekac sie nie mozemy i ciekawe ile bedziemy musieli sie starac nim sie uda hi hi

co sie dzieje dokladnie? a co lekarze mowia na temat tego pokarmu, laktacji? kiedy to sie zacznie? a mlody bez problemu ciagnie z butli? co do staran, to doczekac sie nie mozemy i ciekawe ile bedziemy musieli sie starac nim sie uda hi hi

Lekarze twierdzą że po cesarce pokarm z reguły przychodzi później. Dokładnie koedy się pojawi to nikt tak naprawdę tego nie wie. Dzisiejsza noc to był szczyt chyba wszystkiego, podobnie dzisiejsze przedpołudnie. Dziś skończyło się tym że płakaliśmy razem. Potem trochę się uspokoiło i zasną więc i ja zasnęłam na godzinkę. Potem mąż przyjechał i tyle co pojechał. Zobaczymy co będzie dziś.

Kamkaz-gratuluję :)
Luxiorius-juz trzymam kciuki za wasze staranka.
U nas nawet nieźle,powiedzieliśmy rodzinie S. O ciazy i reakcja lesza niz sie spodziewaliśmy ale za to czuje sie koszmarnie

Kamka zobaczysz, ze bedzie dobrze,wazne, ze mlody juz z Wami, pokarm sie pojawi predzej czy pozniej :biggrin2:
Happy super, ze tak zareagowali, ze nie bylo przykrych komentarzy, a co sie dzieje? mdlosci?

reklama
Do góry