reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Lux c ieszę się, że jednak staranka przyspieszone. I macie rację
U mnie z dnia na dzień jest coraz lepiej. Tylko młody daje popalić. Dodatkowo nie mam jeszcze pokarmu i to mnie już dołuje...
U mnie z dnia na dzień jest coraz lepiej. Tylko młody daje popalić. Dodatkowo nie mam jeszcze pokarmu i to mnie już dołuje...
madziolina_p
Luxi to czekam na dwie piękne krechy!
co sie dzieje dokladnie? a co lekarze mowia na temat tego pokarmu, laktacji? kiedy to sie zacznie? a mlody bez problemu ciagnie z butli? co do staran, to doczekac sie nie mozemy i ciekawe ile bedziemy musieli sie starac nim sie uda hi hiLux c ieszę się, że jednak staranka przyspieszone. I macie rację
oby jak najszybciejLuxi to czekam na dwie piękne krechy!
kamkaz
co sie dzieje dokladnie? a co lekarze mowia na temat tego pokarmu, laktacji? kiedy to sie zacznie? a mlody bez problemu ciagnie z butli? co do staran, to doczekac sie nie mozemy i ciekawe ile bedziemy musieli sie starac nim sie uda hi hi
Lekarze twierdzą że po cesarce pokarm z reguły przychodzi później. Dokładnie koedy się pojawi to nikt tak naprawdę tego nie wie. Dzisiejsza noc to był szczyt chyba wszystkiego, podobnie dzisiejsze przedpołudnie. Dziś skończyło się tym że płakaliśmy razem. Potem trochę się uspokoiło i zasną więc i ja zasnęłam na godzinkę. Potem mąż przyjechał i tyle co pojechał. Zobaczymy co będzie dziś.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kamkaz-gratuluję
Luxiorius-juz trzymam kciuki za wasze staranka.
U nas nawet nieźle,powiedzieliśmy rodzinie S. O ciazy i reakcja lesza niz sie spodziewaliśmy ale za to czuje sie koszmarnie
Luxiorius-juz trzymam kciuki za wasze staranka.
U nas nawet nieźle,powiedzieliśmy rodzinie S. O ciazy i reakcja lesza niz sie spodziewaliśmy ale za to czuje sie koszmarnie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxourius-to tez ale w nocy obudzil mnie ból brzucha na wysokości pepka i trochę nizej...trzyma do teraz ale doszedl do kego ból krzyża
reklama