to bedziesz miec caly dzien w dupieWitam
Edzia bardzo mi przykro powodzenia w następnym cyklu! Kup jakieś tabletki wspomagające a zobaczysz że pomogą
Luxi Ty już w pracy odliczasz czas do końca, a ja jeszcze w domu, na 12 ide dopiero i będe kwitnąć do 20
reklama
ja od grudnia chce brac inofemWiola gratuluję :-)
Kasik biorę castangus jak to nie będzie pomagać kupie inofem
to bedziesz miec caly dzien w dupie
Lepiej bym tego sama nie ujęła!
Edzi no to dobrze.
i caly tydzien tak masz?Lepiej bym tego sama nie ujęła!
Edzi no to dobrze.
monii88
Fanka BB :)
witam po weekendzie
Wiola gratki
Edyta kciuki za następny cykl&& wkoncu musi się udac
Ja dziś zaczynam 27tydzien a tym samym III trymestr:-)
z samopoczuciem gorzej, jestem ciagle zmeczona,boli głowa,biodra a plecy to az niewspomne i dopadła mnie zgaga:-(
Wiola gratki
Edyta kciuki za następny cykl&& wkoncu musi się udac
Ja dziś zaczynam 27tydzien a tym samym III trymestr:-)
z samopoczuciem gorzej, jestem ciagle zmeczona,boli głowa,biodra a plecy to az niewspomne i dopadła mnie zgaga:-(
cześć kobity!
Wiola gratulacje :-) ale nam się mamuśki posypały na staraczkach :-)
Edzia następne będziemy MY!;-)
...dziouchy jestem mega wypruta po weekendzie, cały przesiedziałam w szkole, dobrze, że mężul mieszkanie ogarnął, pranie zrobił i mnie wspiera, bo bym chyba jednak zrezygnowała ...
Wiola gratulacje :-) ale nam się mamuśki posypały na staraczkach :-)
Edzia następne będziemy MY!;-)
...dziouchy jestem mega wypruta po weekendzie, cały przesiedziałam w szkole, dobrze, że mężul mieszkanie ogarnął, pranie zrobił i mnie wspiera, bo bym chyba jednak zrezygnowała ...
reklama
ja bede to dopiero pic, takze napisze jak juz zaczne, teraz nie moge sie wypowiedzieć na ten temat :-)Czytam z uwagą to forum choć rzadko sie udzielam Widzę że nie tylko ja o tym suplemencie myślę Inofem zaproponował mi lekarz żeby ustabilizować szalejące hormony i mam nadzieję że zadziała i szybko zajdę w ciążę. Czy Wy też dwa razy dziennie przez 3 miesiące pijecie żeby jakis efekt był ? Na początku wydawało mi sie ze to duża dawka ale przeciez to suplement więc nie zaszkodzi. No i kwas foliowy mam odstawic bo w Inofemie jest odpowiednia dawka Ciekawa jestem jakie wyniki po tych 3 miesiącach bedę miała.