reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej
Sylwia to wspolczuje nie sadzilam ze twoj taki wybuchowy jest :-/
ja dzisiaj na obiad mam golabki wiec gotowanie mi odpadlo,odwiedzil nas znajomy ,fajnie sie sklada bo on cwiczy regularnie i ulozyl mi dietke ,w prawdzie powiedzial ze waze idealnie ale mam troszke brzuszka i chce sie go pozbyc tym bardziej ze gdybym zaszla ta dieta jest super,warzywa ,piersi z kurczaka,ryz i orzechy przede wszystkim ,a ze ja to bardzo lubie to jest super :-)

U mnie sluz plodny takze dokladnie nie wiem kiedy ovu bedzie ,biore castangus czuje sie dobrze ,do tego lykam omega3 ,no i zobaczymy czy ten cykl bedzie szczesliwy

Maly przeziebiony i nie poszedl do szkoly wiec mam zajecie w ciagu dnia

reklama
Hej
Sylwia to wspolczuje nie sadzilam ze twoj taki wybuchowy jest :-/
ja dzisiaj na obiad mam golabki wiec gotowanie mi odpadlo,odwiedzil nas znajomy ,fajnie sie sklada bo on cwiczy regularnie i ulozyl mi dietke ,w prawdzie powiedzial ze waze idealnie ale mam troszke brzuszka i chce sie go pozbyc tym bardziej ze gdybym zaszla ta dieta jest super,warzywa ,piersi z kurczaka,ryz i orzechy przede wszystkim ,a ze ja to bardzo lubie to jest super :-)

U mnie sluz plodny takze dokladnie nie wiem kiedy ovu bedzie ,biore castangus czuje sie dobrze ,do tego lykam omega3 ,no i zobaczymy czy ten cykl bedzie szczesliwy

Maly przeziebiony i nie poszedl do szkoly wiec mam zajecie w ciagu dnia
mecz meza do skutku, moze akurat, fajnie, ze dobrze sie czujesz po castgnusie :-)

reklama
Do góry